- 5 Haziran 2021
- 5.586
- 21.539
- 298
Bendede var aşırı hemde şimdi kalkıp spor yapcmacayip bir halsizlik var. o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam. yatsam uyurum. ne zaman geçecek bu hal![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede var aşırı hemde şimdi kalkıp spor yapcmacayip bir halsizlik var. o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam. yatsam uyurum. ne zaman geçecek bu hal![]()
Bende çok halsizim nevresimleri değiştim yorgunluktan bittim koltuğa yığıldım oturuyorum bir grip bu kadar halsizlik güçsüzlük yaparmı yaacayip bir halsizlik var. o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam. yatsam uyurum. ne zaman geçecek bu hal![]()
Benim de hiç geçmeyen bir uyku halim var. Geceleri kalitesiz uyuyorum uyku apnesi var sanırım, sabah kaçta kalkarsam kalkayım dinlenmiş olmuyorumBende çok halsizim nevresimleri değiştim yorgunluktan bittim koltuğa yığıldım oturuyorum bir grip bu kadar halsizlik güçsüzlük yaparmı ya
Merakla tarifini bekliyorum ablacimKahve ve caysever arkadaşlar size güzel yüzde iki yüz sonuç veren bir tarifimi hatırlatmaya geldim. Bu tarif dişlerimizi iki üç ton daha beyazlatan tamamen sağlıklı bir tarif. Nereden aklıma geldi derseniz geçenlerde kulüpten bir arkadaşım aklına gelmiş yapmış. Bir teşekkür mesajı atmış özelden. Bizim kızlar da faydalansın di mi ama
Şimdi üç malzemeli tarifimi gerçekten yapmak isteyenler var mı ona göre yazacağım.
Evet diş beyazlatıcı geldi .![]()
Edit. Kıçımı kaldrck halim yine yok kaldı spor adıma devamBendede var aşırı hemde şimdi kalkıp spor yapcm![]()
Öylemi ben sadece perşembeler yok biliyodum iyi oldu o zamanGünaydin canim
Dun adim yarisi yoktu canim
Limon macun zerdeçalKahve ve caysever arkadaşlar size güzel yüzde iki yüz sonuç veren bir tarifimi hatırlatmaya geldim. Bu tarif dişlerimizi iki üç ton daha beyazlatan tamamen sağlıklı bir tarif. Nereden aklıma geldi derseniz geçenlerde kulüpten bir arkadaşım aklına gelmiş yapmış. Bir teşekkür mesajı atmış özelden. Bizim kızlar da faydalansın di mi ama
Şimdi üç malzemeli tarifimi gerçekten yapmak isteyenler var mı ona göre yazacağım.
Evet diş beyazlatıcı geldi .![]()
Saracim dün ben de yutkunamamaya başladım. Sonra öksürük ateş hapşırma devamı geldi. C vitaminli bir hap ve antibiyotikle bu sabah çok iyiyim. Hatta birazdan yürüyüşe çıkacağım canim. Kendine iyi bak çok geçmiş olsun.Bende çok halsizim nevresimleri değiştim yorgunluktan bittim koltuğa yığıldım oturuyorum bir grip bu kadar halsizlik güçsüzlük yaparmı ya
Cumalari takim yogun oluyor canim o yuzden hafta sonu basliyoruz hem secmelerde bitmiş oluyorÖylemi ben sadece perşembeler yok biliyodum iyi oldu o zaman
Degiiil ..Limon macun zerdeçal![]()
Bende c vitamini takviyesi alıyorum antibiyotik içiyorum canım bugün düne göre biraz daha iyi hissediyorum sma halsizlik fena güçsüzlük fena bünyem zayıf düştü sanırımSaracim dün ben de yutkunamamaya başladım. Sonra öksürük ateş hapşırma devamı geldi. C vitaminli bir hap ve antibiyotikle bu sabah çok iyiyim. Hatta birazdan yürüyüşe çıkacağım canim. Kendine iyi bak çok geçmiş olsun.![]()
Anladım canım güzel bir kararCumalari takim yogun oluyor canim o yuzden hafta sonu basliyoruz hem secmelerde bitmiş oluyor![]()
Hep başta olalım güzel Ortim.Cordelia
️
sidelya
Elhan
️
pastelfit
sara_28
️
Lavinia_98
ugurbocuuu
️
Nefesimmmsin
Beth18
️
Kinoalihatun
sandriyon
️
eceboce
Ortaklarımız bu kadar baska ortak olmak isteyen varsa ekleme yapabiliriz![]()
Karbonat mıDegiiil ..macun yerine başka bir şey var.
![]()
Sayfanın ustunde profil resmine tiklaKızlar kaydettiğimiz mesaja nereden bakıyorduk![]()
Bir tatlı kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı bir yemek kaşığı limon. Bunları macun haline getirip fırçanın üzerine koyup dişimizi fırçalıyoruz.Merakla tarifini bekliyorum ablacim![]()
ColdawayC soğuk algınlığına çok iyi geliyor canım. Sadece C vitamini yetmiyor. Şifa olsun bitanemBende c vitamini takviyesi alıyorum antibiyotik içiyorum canım bugün düne göre biraz daha iyi hissediyorum sma halsizlik fena güçsüzlük fena bünyem zayıf düştü sanırım
Bu arada sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine![]()