Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin cnim seninkinide Allah bagislasin
Nezaman birakmayi dusunuyosun?
Ben ramzana kadar terketsin istiyorum
Amin inşallah...
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum
Bebelerin memeden kopması zor oluyor Allah kolaylık sağlasın sana
Canım bebeğim 15 aylık baya randımanlı emmeye devam ediyor pek memeden kesilecek gibi değil 🤭 ben de memnunum bu durumdan onun sayesinde çok hızlı zayıfladım her emzirmede en az 100 kalori gidiyor ne yesem ona gidiyor ben de depolardan zayifliyorum ilk hedefime çok az kaldı
Benimde 15 aylık😂

bebis emerek hem sağlıklı oluyor hemde Sen zayıflamışsın Maşallah🧿 darisi benim başıma🤗

Yok moral bozmuyorum da bu halimle spora diyete devam ediyorum sonuç 100 gr:skandal:

Sağol canım ayaktayım çok şükür, kendime iyi bakmaya çalışıyorum🙏

Aynen benimde düne göre artı. Vitaminlerden mi acaba🤔
Vücut bazen ödem tutuyor sonra birden sönüyor. Cumaya kadar bir kiloyu bulur eksin vitaminden değildir canikom.

Amin inşallah...
Bebelerin memeden kopması zor oluyor Allah kolaylık sağlasın sana

Benimde 15 aylık😂

bebis emerek hem sağlıklı oluyor hemde Sen zayıflamışsın Maşallah🧿 darisi benim başıma🤗
Inşallah canım emzirirken daha kolay veriliyor
Kasım ayında mi doğdu bebegin aralık mi benimki kasım dogumlu

Daha çok eksi olmam lazımdı dün 64,8’di. Ama iki gündür su içemiyorum, o etkiledi. Sıfır kaçamakla olcak işmi yoksa:işsiz:
Sıfır kaçamakla iki hafta sabit bile gelinir tatlım. :KK14: ama sen ben değilsin o yüzden yarın öbür gün her şey normale dönecek. Kimine hastalık yaramıyor metabolizma çalışmıyor demek ki...Daha büyük işler başaracağız hele bir iyileselim :KK5:

Allah kolaylık versin canım ❤️ hastaneye neden kosturdunuz unutmuşum:KK43: sağlıkla ver kilolarını.
Cok korkacak bise degil aslinda
Kucuk kizin gozune bise girmis yapismis cumartesi bi hastaneye gittik pazar ayri bi hastaneye gittik cikaramadilar
Acilde cikaramadilar, goz doktoruna gitmek gerek. Sabahtir 100bin yeri aradim goz doktorlarinda yer bulmak ne mümkün
Universite hastanesine gidiyoz simdi orda acilde goz doktoru varmis.
Cimbiz gibi biseyle cikarmak gerek mis
Cok sukur agri vermiyo kizariklik sisme yok ama yinede cikarmak gerek

Canim bu süre içerisinde kaç kilo verdin
66 ile başladım hatta 67 leri gördüm ama ac ve sabah tuvaletten sonra tartılınca 66 gelmiştim canım🤩 5 hafta da verdim birazdan büyük kaptan kilomu açıklayacak🤭 nihai hedefim 57 kilo olmaktı baktim güzel gidiyorum ben de 55 hedefi koydum kendime burda arkadaşlarla birlikte kilo vermek çok güzel ve kolay oluyor

2 hafta çok oluyordu ya böyle iyi olmuş ilk başlar 1 ay duruyorlardı karantinada aman Allahım cezaevine girmiş gibi
Böcüğüm bir hafta karantinadan sonra kovidin etkileri devam ediyormuş vücutta halsizlik oluyormuş .. eve kapanmak iyi değil ama dışarıdaki tehlikelere açık bir şekilde çıkacağız. :KK14:

Amin inşallah...
Bebelerin memeden
Ben buyugu 22 aya kadar emzirdim kendisi birakti
Buda ramazanda 21 falan olmus olacak belki gunde 1 emziririm ama birakma niyetindiyim
Suan 10 saatte bi veriyorum
Her hafta saatimi yukseltiyorum
Oyle oyle alisti yoksa coook duskundu 24 saat memede yasamak istiyodu

Böcüğüm bir hafta karantinadan sonra kovidin etkileri devam ediyormuş vücutta halsizlik oluyormuş .. eve kapanmak iyi değil ama dışarıdaki tehlikelere açık bir şekilde çıkacağız. :KK14:
Dikkat et kendine canım ya yorumlamaya çalış evde sıkma meyvesuyu iç bağışıklığını yükseltecek şeyler al çinko vs

Kucuk kizin gozune bise girmis yapismis cumartesi bi hastaneye gittik pazar ayri bi hastaneye gittik cikaramadilar
Acilde cikaramadilar, goz doktoruna gitmek gerek. Sabahtir 100bin yeri aradim goz doktorlarinda yer bulmak ne mümkün
Cok gecmis olsun

66 ile başladım hatta 67 leri gördüm ama ac ve sabah tuvaletten sonra tartılınca 66 gelmiştim canım🤩 5 hafta da verdim birazdan büyük kaptan kilomu açıklayacak🤭 nihai hedefim 57 kilo olmaktı baktim güzel gidiyorum ben de 55 hedefi koydum kendime burda arkadaşlarla birlikte kilo vermek çok güzel ve kolay oluyor
Maşallah canim inşallah hedefine ulaşman dileğiyle🤗

gerçekten birası çok etkili oluyo kilo vermede ortam arkadaşlar hepsi ayrı ayrı motive ediyo
İnşallah bu sefer buradan kopmadan Bende hedefime ulaşırım
Ben buyugu 22 aya kadar emzirdim kendisi birakti
Buda ramazanda 21 falan olmus olacak belki gunde 1 emziririm ama birakma niyetindiyim
Suan 10 saatte bi veriyorum
Her hafta saatimi yukseltiyorum
Oyle oyle alisti yoksa coook duskundu 24 saat memede yasamak istiyodu
Tabiki en iyisini sen bilirsin emzirme süresini iyi tutmussun Maşallah. İnşallah zorlanmadan biraktirirsin ama taktığın güzel

Dikkat et kendine canım ya yorumlamaya çalış evde sıkma meyvesuyu iç bağışıklığını yükseltecek şeyler al çinko vs
Rahatım yerinde bitanem. Sırayla bakım çalışmaları devam ediyor. Can sıkıntısı muziplik bile yapıyorum. Az önce eşimden kahve istedim işim var şimdi sonra yaparım diyor gelir seni öperim dedim adam soluğu mutfakta aldı . :sus:Vitaminler fazla gelmeye başladı sanırım napsam ki :süslü:

Çok geçmiş olsun 😟 keşke çocuklarımızı hep koruyabilsek rabbim beterinden korusun🤲🏻

Back
X