Olmaz mı şu anda emziriyorumTakımda emziren Anne varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz mı şu anda emziriyorumTakımda emziren Anne varmi
nickini her gördüğümde çok ponçik hissediyorum. profil fotoların da çok ponçikçok geçmiş olsun canım.
Baslangicin hayirli olsun canim
Mutlu haftalar canimMerhabalar mutlu sağlıklı haftalar dilerim
Tesekkur ederim kaptanmEksin cok guzel tebrik ederim canim![]()
Gecmis olsun canim bende 2 hafta oldu atlatalisağolasın canım benim covid geçirdim ve hemen sonrasında 1 haftalık çok yoğun koşturmalı bir hafta geçirdim. bu sırada tekrar üşüttüm ve buradayım
bu yüzden pek kiloma adapte olamıyorum.![]()
Tesekkur ederim orticimsüpersin tatlım yaaa![]()
Ben varimTakımda emziren Anne varmi
Yolunda canım giriyorum siteye aman yazamadan birşeyler çıkıyor bu ara@UcurtmaAvcisii seni merak ettim.. nasılsın?
askrhpozitif sen nerelerdesin? Herşey yolunda mı?
@sengulll nerdesin canım?
@Zeynep_Nihal canımmm?
@Tutku44 bir varmış bir yokmuş.
@aypare ackerman canımmm.![]()
Çok geçmiş olsun Inşallah gerilemeye başlarBöcüğüm dün yataktan kaldırmadı ama bugün iyiyim. Kaburga kemiklerim özellikle sırt kısım dövülmüşüm gibi ağrıyor onun dışında grip belirtileri var. Korkulacak gibi değil döverim ben bu kovidi idmanliyim.Saglikli günler dilerim kaptanım.
![]()
Gecmis olsun kardesine canim Allah sifa versinÇok geçmiş olsun Inşallah gerilemeye başlar
Bnm de kardeşim covid oldu çok zor geçiriyor şu an
Aleyküm selam canim sende ona selam soyleBu arada baharın selami vardı kk ya giremiyor site açılmıyor nedense onda şifresini giriyor lakin konulara vs bakıp yorum yapamıyorum
78 i koruda canim kilo vermesende olurTartıya küstüm bu arada ben78 yapıştı üstüme
he yediklerine dikkat ediyormusun derseniz hayır
![]()
Senin icinde di mi amiinnnnİnşallah aminnn
Yine gözüme bir şey kaçtı.
Ne üzücü olaylar.
Günaydın canım.
Maşallah.
![]()
Haklisin belki hicbir sey yemezsem cumaya toparlarim spora baslayacagim bu haftaEksi eksidir canım.cumaya süper bir eksi geliyor inşallah
Sabahları aç karnına iki kuru kayısı ye su iç canım faydasını görürsün.ödemde vardır.artı geldi diye bırakma sakın
Cumaya -3 geliyor insallah
Sevindim canım .Bırakmak yok var bir hayalimiz
Eksi gelmen cok iyi canım.cumaya çok güzel bir eksi gelecek ınşallah
Simitler hamburgerler makarnalar kusura bakma kekim hakettin
Cumaya eksi gelinecek
Yazsaydın kız bakmazdım ben![]()
Bak bir fikrin yoksa bence hicbir sey yemeSabah güzel kahvaltımı yaptım ama akşama ne yiyeceğim bir fikrim yok
Yaptirdim 2 sene kadar once birsey cikmamisti. Birgun yeniden unlu gida yemeye baslarsan o zaman gel dedi doktor. Bir sure unlu gida yeyip tekrardan yaptirmak lazimmis. Vee umarim hicbir zaman yenidrn yememdoktora gidip test yaptırmalısın canım başka türlü bilemezsin
çok geçmiş olsun canımBöcüğüm dün yataktan kaldırmadı ama bugün iyiyim. Kaburga kemiklerim özellikle sırt kısım dövülmüşüm gibi ağrıyor onun dışında grip belirtileri var. Korkulacak gibi değil döverim ben bu kovidi idmanliyim.Saglikli günler dilerim kaptanım.
![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim
çok geçmiş olsun kuzum ben de 15 gün hasta gezdim. 1 ay bitti ama hala burnum akıyor vs.Çok geçmiş olsun Inşallah gerilemeye başlar
Bnm de kardeşim covid oldu çok zor geçiriyor şu an
Allah bağışlasınOlmaz mı şu anda emziriyorum
Cok Teşekkür ederim kaptanımBaslangicin hayirli olsun canim
Mutlu haftalar canim![]()
Ben varim
Bebegim 19 aylik birakma yoluna dogru gidiyorua ama hala emziriyorum
Cabuk gelen çabuk gider canım.diyetine biraz dikkat edersen eksi gelecektirSenin icinde di mi amiinnnn
Haklisin belki hicbir sey yemezsem cumaya toparlarim spora baslayacagim bu hafta
Bak bir fikrin yoksa bence hicbir sey yeme
Canim sen ne ogretmenisin?