Benim de az yiyince çok güzel gidiyor canım gerçi ben gr gr gitmesine de razıyımAz yedikçe çok çabuk gitmiyor canım bak bana gram gram gidiyor ki ne kadar dikkat ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de az yiyince çok güzel gidiyor canım gerçi ben gr gr gitmesine de razıyımAz yedikçe çok çabuk gitmiyor canım bak bana gram gram gidiyor ki ne kadar dikkat ediyorum
Yaaaa çok güzel olmuş güle güle kullan canımın içi
Spor şart doğru söylüyorsun spora başlayacamSporu artır bence iyi ter at ödem olabilir
Guzel gecti teşekkür ederim
Bende kızıma 28 aylikken anestezili mr cektirdim kac kere erteledik hasta diye. İnsallah kolay gecsin29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Canim biz 3 hafta once olduk ondan pozitif cikmamiz normal
Allah razi olsun kizlar nolur dua edin
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Bayilma aninda nefessiz kalir diye korkuyorum
Allah korusun
Lutfen kizlar Allah rizasi icin dua edin
Ah kıyamam.. Çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Kolay bir işlemdir diye ümit ediyordum, bir de test pozitif çıkınca çok üzüldüm. Rabbim şifa versin.Kizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim
Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
ah insa kuzum ahhhAblacım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Tutkum
Sakın geç kalma erken geell
Aman geç kalma erken gelll![]()
bugun yediklerimi yazacagim insaBugunden itibaren basla canim
Ama.sen cok fazla sıkıyorsun kendini
Yediklerini cok azaltiyorsun
Sporu cok fazla yapıyorsun
Hepsini yavaş yavaş yapsan hem yorulmayacaksin hemde hevesin artacak kilo verdikce![]()
Kuzum gönlünü ferah tut, inşallah hiçbirşey olmadan atlatacaksınız. Dua ediyorum yavruna.29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Allah korusun
geçmiş olsun canım.Kizlar gecmis olsun dileyenleri alintilamistim ama hastanede kosusturmaca yogunlukdan yazamadim
Yarin ameliyatta alinacakti fakat testi pozitif cikti oyuzden nolacak bilmiyoruz
Gozune metal parcasi girmis
Cok yorgun ve bitkinim
hayırlı olsun gerçekten harika olmus. kaç numara ,veya ton ismi ne
günlük Leslie yapSpor şart doğru söylüyorsun spora başlayacam
Col güzel olmuş
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim❤14 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 12.30
1 servis kaşığı etli kuru fasulye
1 servis kaşığı bulgur pilavı
biraz karışık turşu
1/2 elma
ara 16.30
3 hurma
akşam 19.30
1 kase sulu köfte
1 yk taze barbunya yemeği
salata
1 dilim ekşimaya ekmek
1 züber lokma
ara 20.30
1 avuç çekirdek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Eki Görüntüle 3006413
Uyanamaz sanırsın,narkozu fazla verirler sanırsın,o kapıdan girdi ama çıkamaz dersin.o duygunun ne demek olduğunu iliklerime kadar biliyorum canım Allah korktuğumuz şeylerle sınamasın hiç birimizi.psikaytrist demişti ki senin aklından geçen sadece düşünce sakın düşüncenin esiri olma...doğru diyor29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur
Allah korusun
İçime birden güneş doğdu sanki
Ayy bayildim. Ne kadar guzel bir renk olmus. Ne rengi ki bu? Bal kopugu my? Cook guzel olmus. Gule gule kullan canim