Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bugün nedir durumunuz? 🙏
Ikindi sonrasi alacaklar, en son kizimi alacaklar sirf pozitif cikti diye
Izole olmasi adina ve ameliyathaneyi son kullanan biz olalimda sonra dezenfekte etmek adina
Ama bu surecte ac kalacak beni korkutanda bu
Bizim bulasicilik riskimiz gecti, 3 ay sonrada pozitif cikariz ama onlar dunku yapilan testi var sayiyolar. 3 hafta once biz covid oldugumuzda onada yaptirmaliymisiz. Bazen akil mantik erdirilemiyor gercekten

Izole olmasi adina ve ameliyathaneyi son kullanan biz olalimda sonra dezenfekte etmek adina
Bizim bulasicilik riskimiz gecti, 3 ay sonrada pozitif cikariz ama onlar dunku yapilan testi var sayiyolar. 3 hafta once biz covid oldugumuzda onada yaptirmaliymisiz. Bazen akil mantik erdirilemiyor gercekten
Canım prosedürler zorlayıcı oluyor maalesef. Sık dişini canım yarına herşey düzelecek inşallah. Allah beterinden saklasın. Bir an önce sağlığına kavuşsun yavrun🙏

Kinoalihatun Kinoalihatun afiyet olsun
Kızlar size bir kez daha içimi dökmek istiyorum. Mevzu şu ki benim 2019 yılında tanıştırdığım bir çift var. Oğlan akrabam, kız iş yerinden arkadaşım. Evlendiler eşim ve ben vesile olduk. Kızın babası istemedi ama geçen yıl evlendiler ve kız hiç mutlu değil. Kv aynı apartmanda oturuyorlar ve maddi durumlardan dolayı taşınamıyorlar. Kv oplanı dolduruyor kızın üstüne salıyor. Kız hamile şuan ve hiç değer vermiyorlar. Bende vesile olduğum için çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlan tarafını tanıyorum. Bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim. Kadının tek oğlu ve acayip kıskanıyor gelininden. Ben bu vicdan azabıyla ne yapacağım. Aklımdan çıkmıyor 😔😢
vicdan azabi cekmeniz normal ama sizin bir sucunuz yok. Iyiyken iyi olup kotuyken kotu olunmaz. Yani siz iyi bir seye vesile olmussunuz sonrasi onlarin iliskileri. arkadsinizla ne olursa olsun eger birbirlerini seviyorlarsa ayri bir eve cikmalari konusunda konusabilirsinjz
Aminnnnnnn

Ya yazmak istiyorum ama cumaya alırım rezil olurum diye korkuyorum🤣🤣
Ben de merak ettim canim

Günaydın cok geçmiş olsun. Hoşgeldin.🌹💐🌹💐
Günaydınlar çok sağol hoş buldum canım :KK200:
Çok geçmiş olsun ameliyat filanmı var yoksa.

Bir önceki cuma kilo durumum 60.05 idi cuma günü 59.80 idi
-250 gitmiş .
Dünde 59.90 çıktı.
1 hafta dikakt ettim yediklerime adımlar çok olmadı 6-7 bin arasında kaldı sadece koşturmada oldu evde birisi oldumu yemek durumu malum gerçi hep uzak kaldım dikkt ettim yinede.
Zipzip- Zipzip-
Canim keles ne demek?

Kinoalihatun Kinoalihatun afiyet olsun

vicdan azabi cekmeniz normal ama sizin bir sucunuz yok. Iyiyken iyi olup kotuyken kotu olunmaz. Yani siz iyi bir seye vesile olmussunuz sonrasi onlarin iliskileri. arkadsinizla ne olursa olsun eger birbirlerini seviyorlarsa ayri bir eve cikmalari konusunda konusabilirsinjz

Ben de merak ettim canim
Derhal söylüyorum 59.5 gördüm 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 cumaya artmasın noooolur

Mavi
76,2​
0​
0​
0​
0​
0​
0​
442​
4.425​
442​
4.425​
25.247​
194.793​
25.053​
194.285​
21.423​
180.921​
23.473​
185.204​
27.336​
216.722​
1​
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan 💖
Teşekkürler tatlım. ♥️🌹💐
Günaydın kızlar :KK36::KK36:

Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn 🧡

Günaydın kızlar💕
Günaydınlar kızlar. Geç kalmak pahasına ödevlerimi yapmış bulunmaktayım.
Eki Görüntüle 3006567
Eki Görüntüle 3006568
Ve dombik işe koşar 😅 Cordelia Cordelia Kinoalihatun Kinoalihatun

Günaydın canlarım ❤️💙 umarım mutlu haberler alacağınız, içinizin huzurla dolduğu harika bir gün olur ❤️

pastelfit pastelfit kuzum ne güzel bir merhamet okyanusu olmuş kalbin 🥰♥️ küçük kediyi bulmuşsun ve evini açmışsın , o masum hürmetine sana da hep güzel kapılar açılsın ❤️ içim ısındı okuyunca seni 🥰

@Elhan canım inşallah daha iyisindir ❤️ pozitif enerjin ile covidi def edeceğini biliyorum zaten 😌🥰

Cordelia Cordelia kuzum saçının rengi çok güzel olmuş 🤗 güzel günlerde kullan ❤️

Merhaba canım benim bebeğim de 10 aylık oldu ve kasımdan beri takimdayim 10 kilo verdim 🥰

Sanırım bende olsam aynı vicdan azabını çekerdim. Seni rahatlatır mi bilmem ama hayatta bazen karşımıza seçimler çıkar ve irademiz devreye girer sonuçta sen sadece vesile olmuşsun kimse kimseyi zorla evlendiremez değil mi ? Sen onlar için dua et ama bu işin sendeki sorumluluğu yok çünkü sadece tanıştırdın ve gerisine karışmadin. Kendini yıpratma lütfen 😌♥️

Yavruna şifa ve iyilik dilerim kuzum ♥️ tertemiz bir şekilde operasyonu olsun ve sağlığına kavuşsun kuzucuk ❤️
Çok teşekkürler canım. ♥️

🌿🌱günaydın herkese🌱🌿

Günaydın kızlar, sabah 2 mil Leslie yaptım bugün itibariyle başlarım menü yazmaya 🌸

🌸Günaydın hanımlar huzurlu sağlıklı güzel bir gün olsun inşallah🌸

Canin ne yapacaklar tam olarak? Geçmiş olsun. ♥️

Herkese günaydınlar. 💐💐🌹🌹♥️💐🌺🌺💖💖💘💘💘

Iyiyim canim sen nasilsin❤

Gun icindeki kilonu hic dusunme ablacim cunku suyu cok icsen direk +2 sin wc ye gitmedigin sürece arti olarak gorursun 🤗
Sağol canım kaptanım çok şükür iyiyim 🤗 bu hafta oruca niyet ettim bakalım umarim iyi geçer 🤭

Canim keles ne demek?
1644912644975.webp

Kalaşnikof rus tüfeğidir kısaltma olarakta keleş denir.

Bir tüfek canım. Kaleşnikof kisaltmasi gibi düşün.
Aynen isminide tüfeği yapan kişiden almıştır.

Hahaha canım yeni gördüm mesajını. Bu gece de uyku tutmazsa deneyeyim

Canım mor şampuan aldım kuaförden aldım hatta. Dün gece yıkadım, bakalım gündüz nasıl görünecek. Yazacağım buraya seni etiketleyip :)
Ben bildiğimiz bir markadan alıyorum L ile başlayan banyoda bolca sürüp az bekletıyorum sonra kurutuyorum iyice ısı iyi geliyor :) hadi bakalım bence işe yaramıştır merak ettim

Derhal söylüyorum 59.5 gördüm 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 cumaya artmasın noooolur
Cok guzel artmaz artmaz bu gazla daha da devam et diyete
Bir tüfek canım. Kaleşnikof kisaltmasi gibi düşün.
:KK57:
Eki Görüntüle 3006672

Kalaşnikof rus tüfeğidir kısaltma olarakta keleş denir.

Aynen isminide tüfeği yapan kişiden almıştır.
:KK57::KK57:
Küçük oğlum ateslenmis okuldan aldım simdi
Gecmis olsun canim

Back
X