:)) Bu hafta da mesain uzayacakOnu ekleyemedim daha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) Bu hafta da mesain uzayacakOnu ekleyemedim daha![]()
Başıma gelmeyen hiç bişi kalmadiÇok geçmiş olsun. Bu aralar sürekli nazar diyorsun? Neden ki?
Hayirli olsun guzel bir hafta bekliyor bizi
Ben 7 kişi seçeyim mi hemenKizlae alıştı artık yaparlar kendileri.![]()
Heee görmedim ben. Özür dilerim zıpzıpım teşekkürler cordişim cordişyam canımın içiEvet sonradan yazdı.Zipzip-
Yarışmaya ilk başladığımızda daha kurallar net değildi Ben de sayfada yoktum. Kırmızı Kaptan kendi takımını seçmişti tabii ki iptal oldu.Ben 7 kişi seçeyim mi hemen![]()
Cnm eğer düzeltme şansın varsa yeşil takıma yaz beniEvet canim
Harikasin canim tebriklerGecen cuma 66,9
Bu cuma 66
Fark - 900
Su 66dan bi kurtulamadim
Yine pzrtesiye kaldi benim is
Zipzip-
Cordelia @Busra 17
DeryaOnDiet
Ha şöyle yaaaa.. gözümüz ekmek görsünCnm eğer düzeltme şansın varsa yeşil takıma yaz beni![]()
Tmm canim. Insallah
Tebrikleray ben yine saati kacirdim saat farkinda, cok ozur
gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark - 850 gram
yuzde 1.21
Cordelia @Lavinia_98
Zipzip-
Yarışmaya ilk başladığımızda daha kurallar net değildi Ben de sayfada yoktum. Kırmızı Kaptan kendi takımını seçmişti tabii ki iptal oldu.![]()
Nasıl yapacağız?Bak yine aklımaugurbocuuu geldi hahahahahaah :)))
Canim neden ara verdinTmm canim. Insallah![]()
Cook sagol cok sagolun kaptancim. Emeginizin hakki odenmez gercekten.Tamam canim biraz tartidan uzak kal ama
Sohbete gel arada burdan cok uzak kalma
Afiyet olsun canim![]()
Oyle gibi gorunuyor daha yazmayanlar var:)) Bu hafta da mesain uzayacak![]()
Tabi ki canim ekliyorumCnm eğer düzeltme şansın varsa yeşil takıma yaz beni![]()
Ekmek gormek istiyorsan menu paylasayim hergunHa şöyle yaaaa.. gözümüz ekmek görsün![]()
Teşekkür ederim.Maşallah ne güzel bir değişim olmuş.
OleeeeyyyTmm canim. Insallah![]()
Adim demisken bu hafta 8binmi yinemavilimYesilim yazmadin sende adim atmaya devam edecek misin