- 8 Eylül 2016
- 103.338
- 438.219
- 898
- 36
Pazartesi tartisi var ama onemli olan cuma tartısıAma pzrtesi tarti var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi tartisi var ama onemli olan cuma tartısıAma pzrtesi tarti var
Ayy ben hic sevmem oynamayi
Cok severim halayi
Ozaman napiyoruz kaptanimPazartesi tartisi var ama onemli olan cuma tartısı![]()
Ben folklore gittimAyy ben hic sevmem oynamayi
Ablamin dugunde zorla oynattilar
Halaydan kaçtim ama![]()
Tamam ama ödülü abartmayalimOzaman napiyoruz kaptanim
Pazar gunu odul yapiyorum okeymi![]()
Afiyet olsun kaptanimSabah
Mantarlı peynirli omlet
Çay
Öğlen
Sütlü nescafe
İki ısırık intense
Akşam
4 kaşık bulgur
Bir uzun dilim snitzel
(Kendim yaptım)
Bana afiyet olsun
Ödülüm bu kadar yeter
Zipzip-
Teşekkürler zipzipim ama çok şiştimAfiyet olsun kaptanim![]()
BenTamam ama ödülü abartmayalim![]()
Abla gittim polar+yünlü karışımı sıcacık tutan bir pembiş mi pembiş hırka aldım 70 liraydi 100 den düşmüşNazar ettikleri için kilo veremiyorsun diye bir şey olabilir mi
Menülerini dikkatli yap. Yanlış giden bir haftayı değerlendir sonrakine aynı hatayı yapma. Tamam bazen direnç dönemi yasayabiliyoruz belki sen de o dönemdesin. Nazar var deyip kendini huzursuz etme. İnsanlara sevgi hissetmeni engeller bu duygu. Motivasyonunu yitirirsin. Kimse bedenime bakmasın dediğin için daha çok kilo verdiğinde kendini eve kapatmak zorunda kalırsın dedim. İstediğim guzellikte kıyafet giyemeyeceksem zayıf olmak da bir yere kadar yani ..Sen yine bildiğini yapacaksın işte konuşuyorum böyle![]()
İnşalah canım , ben de bu hafta şöyle güzel bir eksi istiyorumTeşekkür ederim pastelimbu hafta güzel eksi bekliyorum senden
![]()
Yaparsın senİnşalah canım , ben de bu hafta şöyle güzel bir eksi istiyorum![]()
Yaparım dimiYaparsın sen![]()
AynenBende agzimi kapadım bugünlük de doyduk çok şükür![]()
Ne olduOlanlar oldu![]()
Güle güle git canım.Abla gittim polar+yünlü karışımı sıcacık tutan bir pembiş mi pembiş hırka aldım 70 liraydi 100 den düşmüşalınca içim pır olduuu
![]()
Bu saate kadar kaçamak yapmadımNe yedin![]()