Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsınHosgeldin canim nasilsin
Bunu düşünmek için 25 haftan var boşverYarı sağlıklı yarı sağlıksız gidiyorum bakalım kaç kilo oldum hiç bilmiyorum
Ay ne guzelyaa biz 4 kiz kardesiz hepimiz de cok severiz oynamayi, dugunlerde anneme soruyorlarmis kizlar ozel ders mi aldi diye.. Biz dugunlerde oynaya oynaya ogrendik ahahah
O Kim diyecekler yaaaaYıldız kaptan beni keser de![]()
Onu yaparim kaptanim, yapiyorum no problemAdım at yeter![]()
Iste o kararinda yemeyi abartmayi gectim. Ay sundanda ye ay bundanda ye diyen millet oldugumuz icin midem bozuk numarasi yaparim dedim bendeKararında ye abartmadan. Sporla dengelemeye çalış![]()
Bugun gecti artikim kaptanimPzt olmaz. Cuma tartı var. Ya bugün ya yarın yap![]()
Masallah altinida severim ha25. Haftanın Ortakları Az yiyen,Çok spor yapan ve hak eden takım şampiyon olsun.![]()
![]()
ortaklık MasterFit Yarışması 25 Hafta ortaklar 04.03.2022 Cuma altın sandriyon
Kırmızı 66,00altın Maviokur
Kırmızı 61,50ametist @dolunaydagel Yeşil 80,70ametist @Meyaski Yeşil 83,50elmas _ASTRAL_
Kırmızı Kaptan 76,40elmas erenmothers
Kırmızı 77,60inci @L u c i a Mavi Kaptan 83,5inci @60kiloyum Mavi 83,60kehribar @Lavinia_98 Yeşil Kaptan 59,65kehribar @HanimKelesimiGetir Yeşil 58,60kristal gezegenfeza
Yeşil 73,60kristal @Nefesimmmsin Yeşil 63,60lapis @Tesnim1989 Yeşil hamiş 67,60lapis @ugurbocuuu Yeşil 56,80mercan @sara_28 Mavi 95,60mercan @AhSen_2504 Yeşil 85,40pırlanta @gewezebidik Kırmızı 69,10pırlanta @Migim Kırmızı 71,00safir @Elhan Mavi 64,10safir pastelfit
Mavi 63,60turkuaz Cordelia
Mavi 64,90turkuaz @eceboce Yeşil 66,50yakut @She-Raa Kırmızı 90,20yakut @DombiliKus Kırmızı 84,00zümrüt @s i d e l y a Mavi 70,3zümrüt @Busra 17 Mavi 69,60
Hoşgeldin canımYarı sağlıklı yarı sağlıksız gidiyorum bakalım kaç kilo oldum hiç bilmiyorum
Çeneye bak çeneyeBugün 1583 mesaj yazılmış, bununla 1584 oldu![]()
Hoşbuldum canım nasılsın ahh senelerdir bir hedefe ulaşamadım bu yazda fit giricem derken fat giricemHoşgeldin canımye hayatım çok da düşünme, ben hiçbişey yiyemiyodum o da zor hamilelikte. Tadını çıkar kilo verilir
Çeneye bak çeneye![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Şöyle doğumdan sonra hiç doğum yapmamış gibi olanlara özeniyorumBunu düşünmek için 25 haftan var boşver![]()
Tesekkur ederim cnmAfiyet olsun canımgüzel menü
![]()
Evet öyle anlamsız tipler de varŞöyle doğumdan sonra hiç doğum yapmamış gibi olanlara özeniyorum![]()
Ne kaldı geriyeBen süzme, Ezine, çeçil, örgü, burgu, eski kaşar. Tulum ve diğerlerini sevmem. Amaaaan peynir çok güzel şey ya
He işte biz hep anlamlıEvet öyle anlamsız tipler de var![]()
Sen hayırlısıyla kucağına al bebeğini , biraz kendini toparlayınca emzirirken verirsin kilonuHoşbuldum canım nasılsın ahh senelerdir bir hedefe ulaşamadım bu yazda fit giricem derken fat giricem![]()
Kars kaşarı yedim gerçekten güzeldi. Küflü peynir hiç yemedim canımNe kaldı geriye
Kars çeçil, kars kaşarı yedin mi?
Eski kaşarı ben makarnanın üstüne rendeliyorum, erkekler çok seviyor.
Ben senenin 11 ayı diyette olduğum için henüz öyle denemedim.
Benim favorim de küflü peynir
Ben 25 kilo anlam yüklemiştim :)He işte biz hep anlamlı![]()
Harika bişeyTop, taze kaşar, keçi ve koyun peyniri, küflü peynir(o nasıl bişey ya)
Ama tipi biraz şey.. nimete laf etmiyim de biraz şey..Harika bişey
Kiz ben hamilelikler de çok kilo almıyorum ki ben emzirmeden korkuyorumSen hayırlısıyla kucağına al bebeğini , biraz kendini toparlayınca emzirirken verirsin kilonu![]()