Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şimdi evcilik oynuyoruz buyrun 😂😂😂😂🤣🤣🤣
Yok ben almıyım😂😂😂
Hoşgeldin 💕💕 benimde kahve saatim geliyor son 15 dk 🤭
Afiyet olsun canım
Biz havalar isincak diye beklerken haftaya sağanak kar diyor 🤪
😖😖😖
kahve iyi geliyor valla 🤭💕
Afiyet olsun canım
Yegenle birlikte ders çalışıyoruz. Herkes nasıl her şey yolunda mı?
Hangi ders-konu
Ben daha spor yapmadım. 🙈
Ben birazdan yapıcam inşallah
Merhabalar,zayıflama grubunuza katılabilir miyim
Hoşgeldin canım
Hoşgrldiiiin
Tabi benin dinlenme yalan oldu nevresim değiştir ortalığı topla yemek yap daha şimdi oturdum yemek yicem:kk77:
Afiyet olsun canım

Sabah sporum tamamdır. Geçmişte de çok sevdiğim, çok faydasını gördüğüm ve her bir tarafımdan terleten şu videoyu yaptım⬇️

Eki Görüntüle 3019651
Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ She-Raa She-Raa

_ASTRAL_ _ASTRAL_ kaptanım o video yerine Leslie yapsam olur mu

Tebrikler😍 eline emegine saglik😍😘

💖💖💖💖

Eline emeğine sağlık Cordeliam😍😍

Tamam kaptanım.biraz uzun ama yapmaya çalışırım😘

Kaptanım video umarım yaparım vaktim olmayabilir kayınvalideme gecicem karşıya, ama yürüyüşü fazlasıyla yaparım ☺️ yemeğimi bile yanıma alıp gidiyorum sağlık, diyet önemli alıştilar ztn bana 😅😅
Ben yapmayi planladigim videoyu paylasiyorum günlük. Hoşunuza giderse onu ya da kendi seçtiğiniz/sevdiğiniz başka bir programı takip edin. Bu arada paylaştıklarım uzun olabilir 30-45 dk gibi seçtiğiniz bir süre de yapabilirsiniz. Hareketlenelim de her türlüsü mübah😻😻

Ben yapmayi planladigim videoyu paylasiyorum günlük. Hoşunuza giderse onu ya da kendi seçtiğiniz/sevdiğiniz başka bir programı takip edin. Bu arada paylaştıklarım uzun olabilir 30-45 dk gibi seçtiğiniz bir süre de yapabilirsiniz. Hareketlenelim de her türlüsü mübah😻😻
Büyük bardak sade türk kahvesi içtim kendime geldim 😅 2 + 1 zor oluyor ama alışıyorum kızlar şimdiden 7000 adıma yaklaştım bir bu kadar da eve dönüşte olur videoyu yapamayacagim 😰

Efenim kiraz çok sağlıklı bir meyvedir, ödem artırır. Ağzımızı tatlandirir. Zayıflatır 🍒

Hatta yaşlılarımız söyler: kiraz dermiş ki , dut olmasa beni yiyenin boynunu sapima benzetirim 🤭🍒

Yiyin garii 😋 bak canım çekti zamanı gelse de yesek :KK45:

Sen beni mi ozledin acaba hı seni hınzır :süslü: kiraz sapı gibi ol ınş emii:KK53::21::KK60:

Kiraz deyince akla onun adı gelir: sosyal sosyal sosyal 🍒🍒🍒🤭😍
Ayy çok tatlı. Profiide ki resimler yüzünden sen gelmişsin aklıma. Kiraz en sevdiğim meyvedir. Kiraz candır. 😘😘😘

Back
X