- 8 Eylül 2016
- 103.315
- 438.142
- 898
- 36
Hosgeldin aramızaNİHAL
44
152cm
51-52
Evli
Anestezi Teknisyeni
1
Menopoz
Meme Ca(eylül 2018)
Sağlıklı ve dinç hissetmek,enerjimi korumak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin aramızaNİHAL
44
152cm
51-52
Evli
Anestezi Teknisyeni
1
Menopoz
Meme Ca(eylül 2018)
HoşbulduuumHosgeldin aramıza![]()
Kendin için iyi bizim için kötüÖyleyim de iyi mi kötü mü bilemedim
Afiyet olsun canim
Efenim saygilar patronicemHosgeldin aramıza![]()
HoşgeldinMerhabalar,zayıflama grubunuza katılabilir miyim
Hosgeldin canim her zaman gelebilirsin sohbeteEfenim saygilar patronicembi arkadaşa geldiydim
![]()
![]()
Yok ben almıyımŞimdi evcilik oynuyoruz buyrun![]()
Afiyet olsun canımHoşgeldinbenimde kahve saatim geliyor son 15 dk
![]()
Biz havalar isincak diye beklerken haftaya sağanak kar diyor![]()
Afiyet olsun canımkahve iyi geliyor valla![]()
Hangi ders-konuYegenle birlikte ders çalışıyoruz. Herkes nasıl her şey yolunda mı?
Ben birazdan yapıcam inşallahBen daha spor yapmadım.![]()
Hoşgeldin canımMerhabalar,zayıflama grubunuza katılabilir miyim
HoşgrldiiiinGeldimmmmmm
Afiyet olsun canımTabi benin dinlenme yalan oldu nevresim değiştir ortalığı topla yemek yap daha şimdi oturdum yemek yicem![]()
İlk intiba çok önemli derler canım.Merhabalar,zayıflama grubunuza katılabilir miyim
Sabah sporum tamamdır. Geçmişte de çok sevdiğim, çok faydasını gördüğüm ve her bir tarafımdan terleten şu videoyu yaptım
Eki Görüntüle 3019651
Cordelia
_ASTRAL_
She-Raa
_ASTRAL_ kaptanım o video yerine Leslie yapsam olur mu
Tebriklereline emegine saglik
Eline emeğine sağlık Cordeliam
Tamam kaptanım.biraz uzun ama yapmaya çalışırım![]()
Ben yapmayi planladigim videoyu paylasiyorum günlük. Hoşunuza giderse onu ya da kendi seçtiğiniz/sevdiğiniz başka bir programı takip edin. Bu arada paylaştıklarım uzun olabilir 30-45 dk gibi seçtiğiniz bir süre de yapabilirsiniz. Hareketlenelim de her türlüsü mübahKaptanım video umarım yaparım vaktim olmayabilir kayınvalideme gecicem karşıya, ama yürüyüşü fazlasıyla yaparımyemeğimi bile yanıma alıp gidiyorum sağlık, diyet önemli alıştilar ztn bana
![]()
9.800 deyim. Akşam yemeğini erken yedim. Biraz yerleşsin de spora başlayacağım inşallah10.000 adimi tamamladim![]()
Hoş geldinizNİHAL
44
152cm
51-52
Evli
Anestezi Teknisyeni
1
Menopoz
Meme Ca(eylül 2018)
Büyük bardak sade türk kahvesi içtim kendime geldimBen yapmayi planladigim videoyu paylasiyorum günlük. Hoşunuza giderse onu ya da kendi seçtiğiniz/sevdiğiniz başka bir programı takip edin. Bu arada paylaştıklarım uzun olabilir 30-45 dk gibi seçtiğiniz bir süre de yapabilirsiniz. Hareketlenelim de her türlüsü mübah![]()
9.800 deyim. Akşam yemeğini erken yedim. Biraz yerleşsin de spora başlayacağım inşallah![]()
Opsiyonel zaten zorunluluk yok. 14000 adım diyorsun daha ne olsunBüyük bardak sade türk kahvesi içtim kendime geldim2 + 1 zor oluyor ama alışıyorum kızlar şimdiden 7000 adıma yaklaştım bir bu kadar da eve dönüşte olur videoyu yapamayacagim
![]()
Maşallahın varbende 9000 deyim canım akşam yürüyüşe çıkacağım bilgi veririm yine
Ayy çok tatlı. Profiide ki resimler yüzünden sen gelmişsin aklıma. Kiraz en sevdiğim meyvedir. Kiraz candır.Efenim kiraz çok sağlıklı bir meyvedir, ödem artırır. Ağzımızı tatlandirir. Zayıflatır
Hatta yaşlılarımız söyler: kiraz dermiş ki , dut olmasa beni yiyenin boynunu sapima benzetirim
Yiyin gariibak canım çekti zamanı gelse de yesek
Sen beni mi ozledin acaba hı seni hınzırkiraz sapı gibi ol ınş emii
Kiraz deyince akla onun adı gelir: sosyal sosyal sosyal![]()