Geçmişte mi kaldı aşkitom@pastel34 minnoşum ha gayret sona yaklaştın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişte mi kaldı aşkitom@pastel34 minnoşum ha gayret sona yaklaştın
Bunu şimdi gördüm. Tabi ki yazıcaz boşuna mı pro oldumO kadar yazarmiyiz yaa![]()
Ne güzel hayallerSara benim burda kimsem yok. Herkes memleketteiki arkadaşım vardı ikisi de tayin oldu gittiler yaban ellere. İki arkadaş kaldı, biri hamile, gel diyorum tatlı yaptım diyorum şöyle böyle bir şekilde bahane bulup gelmiyor . Diğeri bekar, onun hızına da ben yetişemem. Ben de kocacığımı bekliyorum akşama kadar
Halbuki sen burda olsan yürüyüşler yapardık, birbirimize yaptığımız detoks çaylarından karışımlarından ikram ederdik![]()
Tabi ki yerimmmmEn iyi yaptığım şeytabak tabak yersin canım
![]()
Afiyet olsun canikomyeşil oolong çayı![]()
Katır kutur yedim bitanem doğramaya fırsat kalmadı tarçın dokemedimBana tatlı yasak canım ama ellerine sağlık eminim çok güzeldir
Afiyet olsun canım üzerine tarçın dökseydin keşke hem tok tutar hem acıktırmazdı![]()
Evet canim kıyma vardi içinde bolca baharattSuyu arttırırsan güzel olacak. Emziriyorsun da
Yemek etli miydi?
2 bin daha. 10 dk nı almaz. Hadi lütfen![]()
Ohhh götürKatır kutur yedim bitanem doğramaya fırsat kalmadı tarçın dokemedim![]()
Afiyet olsun bitanemyeşil oolong çayı![]()
Ne güzel olurduSara benim burda kimsem yok. Herkes memleketteiki arkadaşım vardı ikisi de tayin oldu gittiler yaban ellere. İki arkadaş kaldı, biri hamile, gel diyorum tatlı yaptım diyorum şöyle böyle bir şekilde bahane bulup gelmiyor . Diğeri bekar, onun hızına da ben yetişemem. Ben de kocacığımı bekliyorum akşama kadar
Halbuki sen burda olsan yürüyüşler yapardık, birbirimize yaptığımız detoks çaylarından karışımlarından ikram ederdik![]()
Taze kan bulma zamanın gelmiş kuzumTabi ki yerimmmmbirkac yıl önce öğrencim nerdeyse her hafta bana bir borcam yapar getirirdi. Ne yazık ki mezun oldu bir daha yiyemedim
YaaaÇok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
hamile ya covid ten çekiniyordur canım.Sara benim burda kimsem yok. Herkes memleketteiki arkadaşım vardı ikisi de tayin oldu gittiler yaban ellere. İki arkadaş kaldı, biri hamile, gel diyorum tatlı yaptım diyorum şöyle böyle bir şekilde bahane bulup gelmiyor . Diğeri bekar, onun hızına da ben yetişemem. Ben de kocacığımı bekliyorum akşama kadar
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bütçenize ve okulunuza uygun bir yerde istediğiniz gibi bir ev nasip olsunÇok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
Evet bana Kıbrıs tatlısı lazım şu anTaze kan bulma zamanın gelmiş kuzum![]()
Alıştığım yerden çıkmak koyuyor beni Allah rızık verir ben 0 dan yaptım tek başıma yine yaparım da evi o kadar benimsemisim mi ağladım bileYaaacanım inşallah bir an önce hem bütçene hem gönlüne göre bir yer bulursunuz. Bu sene ev sahipleri kiracılar arası baya gerilim olacak gibi
Allah gönlünüze ve bütçenize uygun güzel bir ev bulmayı nasip etsin. Bir de vicdanlı ev sahibiÇok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
Allah razı olsunAllah yar ve yardımcınız olsun inşallah bütçenize ve okulunuza uygun bir yerde istediğiniz gibi bir ev nasip olsun![]()