Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

IMG_20220305_230111.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_

Kendime güvenemiyorum en iyisi uyumak :stop:
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar :cry::cry::cry:
Go to bad :uykucu:
Sen mavidesin tmm bence yemen lazım hele kahvaltıda kıbris tatlısını yiyebilirsin ablacım tatlı rüyalar🎈

Çok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var 😢🤲
Allah yardımcınız olsun cok uzuldum. Bende gecen ay elim yüreğimde bekledim zammi ne yapacak diye. İnşallah butcenize uygun guzel bir ev bulursunuz
İyi akşamlar canım. Fazla yedim deme midem küçülmüş de🤩
İnşallah ya. Çarşamba dan beri tarti kimildamiyor 😑😩

Kendime güvenemiyorum en iyisi uyumak :stop:
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar :cry::cry::cry:
Go to bad :uykucu:
Ablacim sen onlara uyma Kıbrıs dedigin nedir ki icinde alt tarafi ceviz var 🤪 iyyyy bol serbetli , löp löp yağ olur onlar 🥴

Çok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var 😢🤲
Ortim insallah gonlune gore ev bulursun
Nerede yasiyordun sen

Menüm
Sabah 9:30
4 kırma zeytin
2 çatal sucuklu yumurta
2 çatak patates kızartmasi
2 çatal peynir
Çay
Ara: 2 mandalin
Kahve
Akşam 19:30
1 kepçe etli bezelye yemegi
2 iizgara piliç incik
4 yaprak sarma
Roka salatasi
Bol su
Adım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ gewezebidik gewezebidik 🎈🎈

Eklentiler

• BCDB5D5E-F99D-4B47-BF32-FB3D795C1A2A.webp
    BCDB5D5E-F99D-4B47-BF32-FB3D795C1A2A.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 31
Insallah tez vakitte bulursun canim. Hakkaten hic kiraci dusunen yok pes vallahi. Allah kismet etsinde daha iyisini bulun.

Back
X