Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay ağzına sağlık işte ben buyumBunlar yiyici kuzum yapıcı değil![]()
Benim bilmediklerim de var çokBunlar yiyici kuzum yapıcı değil![]()
İyi geceleeeer iradene hayranımKendime güvenemiyorum en iyisi uyumak
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar
Go to bad![]()
Sen mavidesin tmm bence yemen lazım hele kahvaltıda kıbris tatlısını yiyebilirsin ablacım tatlı rüyalarKendime güvenemiyorum en iyisi uyumak
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar
Go to bad![]()
Allah yardımcınız olsun cok uzuldum. Bende gecen ay elim yüreğimde bekledim zammi ne yapacak diye. İnşallah butcenize uygun guzel bir ev bulursunuzÇok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
İnşallah ya. Çarşamba dan beri tarti kimildamiyorİyi akşamlar canım. Fazla yedim deme midem küçülmüş de![]()
Kıbrıs tatlısini sevmiyorum migi... teşekkür ederim. Benim yerime sen ye çok mutlu olurum.Sen mavidesin tmm benve yemen lazım hele kahvaltıda kıbris tatlısını yiyebilirsin ablacım
Ablacim sen onlara uyma Kıbrıs dedigin nedir ki icinde alt tarafi ceviz varKendime güvenemiyorum en iyisi uyumak
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar
Go to bad![]()
Hayırlısıyla en kısa zamanda ev bulursun inşallahÇok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
Uymam kuzum.Ablacim sen onlara uyma Kıbrıs dedigin nedir ki icinde alt tarafi ceviz variyyyy bol serbetli , löp löp yağ olur onlar
![]()
Çok şekerli ve hiç sevmiyorum ben az ve orta şekeri severim ablacimKıbrıs tatlısini sevmiyorum migi... teşekkür ederim. Benim yerime sen ye çok mutlu olurum.![]()
Ortim insallah gonlune gore ev bulursunÇok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
Gölgelerin gücü adına!!! Ben Şirayım 🗡
Insallah tez vakitte bulursun canim. Hakkaten hic kiraci dusunen yok pes vallahi. Allah kismet etsinde daha iyisini bulun.Çok üzgün bir akşam oldu ev sahibi cikmamizi istedi 2 ay içinde ev bulmam gerekiyor dua edin arkadaşlar kiracı olmak ne zor şey bir de okula işe uygun her bulmak kiralar uçtu gitti, duaniza çok ihtiyacim var![]()
Merhaba nick ve profil resmini çok beğendimInsallah tez vakitte bulursun canim. Hakkaten hic kiraci dusunen yok pes vallahi. Allah kismet etsinde daha iyisini bulun.
Canim sagol bizim sirkette bir kiz buranin mudavimi o halletti vallahi ama benimde hosuma gittiMerhaba nick ve profil resmini çok beğendim![]()