Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Penguenlere çok güldüm kusura bakma 🤭🤣🤣🤣
gül zaten cok komik ben de anlatirken kendime guluyorum 😂😂 hayir yani gayet okumus etmis, biyoloji gormus, belgesel izleyen insanim ama yine de inaniyorum, icimde hep bir umut 🥰🥰
gewezebidik gewezebidik şimdi kilona baktım da ne güzel imrendim valla. 69 kilo olsam incecik görünürüm :KK51: boylarımız da aynıymış :110: off offffff :KK14::KK14::KK14:
olursun canim ben de 76 dan geldim buraya. Bir de benim genetik hormonal benim kilo almami tetikleyip bir de zayiflama engel olan rahatsizlogim var (pkos-polikistik over sendromu) ona ragmen verdim. Ama diyetisyen destegiyle. Yoksa asiri zor kilo veren bir insanim. 1 subatta 74 kiloydum, bu kiloya da diyetisyen sayesinde 1 ayda geldim. Ama her gun 40 dk dan fazla spor yaptim ve listeme neredeyse harfiyen uydum.
Ben 7yedim oraya kadar saydim gerisi yok du 😂

Sagol kaptanim

Bise dicem ya benimde gobeksel problemim var yuruyus eritirmiki acaba yaa

Terazi burclari oyledir genelde ya
Hemen kanarlar poncikler

Hih iste terazi diyorum baska bise demiyorum

Benide sevdinmi acep:110::KK53:
canim ben eskiden de cok yururdum, yuruyuz genel kilo vermene yardimci ama gobek ozelinde neredeyse hic etkisi yok. Benim senelerce zayifken bile gobegim vardi. Suan kilom cok daha fazla olmasina ragmen karin kaslarimi goruyorum ve tamamen Lesli etkisim Ayaktada olsa cok karin calistiriyor. Aa bak oncesi sonrasi olcumlerimi paylasayim sizinle birazdan.

yaa ablamm ben de seni cok sevdim 😘

ya eger enerjonnolur zor gelmezse Jillian nin 30 days shredini yapmiatim 3 video var her birini 10 gun yapiyorsun 30 gunluk bir program. Inanilmazz fark ettirmisti eskiden yaptigimda. Ama suan ona zaman ayiramiyorum cok. yani hareketler epey zor ve yarim saatin sonunda cok terlemis oluyordum, sonrasinda biraz kendime gelmek icin zamana ihtiyacim oluyordu 😅😅 simdilik yuruyus ve leslieyle devam ediyorum ben :) ama coook etkili oneririm.

evet 🤭 tipim tam karadenizli kadini, turtugunu koparan bir karakterim var ama boyle her seye inanan bir tarafimda var 😅😅

ayy kiyamam, yaa eslerin o farkinda olmadan guzumuze vuruklari 🙈 sıkma canini, oraya ozel calis bence cok hizli toparlarsin 😘
Sağlıkla yaşa gevezem :dua::KK200:
Her insanın iki tarafı olmalı yani tatlı sert .
Dışı çıtır içi pammik tıpkı senin gibi:KK60:

Bilerek yapmadi ama halime üzüldü gibi hissettim sadece şaşırdı bir an aslinda. Bende yüksek kg verdigim icin böyle şeyler olacak diyebildim...
ahh zaten farkinda degiller bilseler soylemelezler oyle Ama sıkma canini bana sorarsan Leslie ile basla sonra jillianla devam et etkisini gorursun. Ben suan baktigimda kilom fazla olmasina ragmen karnimda 3 dikey cizgi var o kaslari gosteren ve hepsi Leslie sayesinde

ahh zaten farkinda degiller bilseler soylemelezler oyle Ama sıkma canini bana sorarsan Leslie ile basla sonra jillianla devam et etkisini gorursun. Ben suan baktigimda kilom fazla olmasina ragmen karnimda 3 dikey cizgi var o kaslari gosteren ve hepsi Leslie sayesinde
Leslie kaç yapiyosun ?

Sağlıkla yaşa gevezem :dua::KK200:
Her insanın iki tarafı olmalı yani tatlı sert .
Dışı çıtır içi pammik tıpkı senin gibi:KK60:
aminn hepimiz saglikla yasayalim 🥰
Leslie kaç yapiyosun ?
ya ben onun uygulamasina uye oldum genelde onlardan farkli farkli yapiyorum. Cogunlukla 40 dakikaliklarindan. ama suna benzer seyler oluyor genelde
ay link yine yanlis vermis ayrica paylasmaya calisican

🔻Günün 1.raporu saat 14.40
✅birazcik plank,squat,zipzip yapıldı.
✅su 1.5 lt icildi.Umarım akşama kadar 3 ü bulur (onemli bir problem benim için)
✅yesilcay soda karısımi yapıldı
✅kahve ve kuruyemis araogunu yapıldı. IMG_20220306_144252.webp

Back
X