Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canim aksamlari konusuruz acigi kapatirizBaşta gözümde çok büyüyordu çocuğu haftasonu kursa götürmek, ama iyi ki başlamışız hem biraz tabletten uzaklaştı hem yeni ortam gördü. Tek sorun burdan biraz uzak kalıyorum :)))
Gec kalmissin yemek icin canim kolay gelsinAkşam yemeğimi hazırlayayım bari bana yarın tartı yok ki yerim. Yiyeyim de büyüyeyim![]()
Konuşuruz dimiOlsun canim aksamlari konusuruz acigi kapatiriz![]()
Ben şirinlemeyi tamamladım ama geceye kadar daha şirinlerim cordişimMaviş Şirinler ve kaptan şirinimmmm
L u c i a
Sporları yapıp, menüleri yazıp tüm avantajları alacağız değil miiiiii?
Geçen hafta sonucu spor avantajı belirledi unutmayalim.
Diyetimiz ve sporumuz, çıtır hatunlar olarak yaza girmemizi sağlayacak.
Eltiler görümcekler çatlayacak.
İlk Bahar geldi bile.Haydiiiiiiiii şirinler aşkına bol bol şirinleyelim.
sara_28
Cordelia
Amine Busra
s i d e l y a
Elhan
pastelfit
60kiloyum
fesang
Sağol canım. Sarı takım geç yer, raconu böyleymişGec kalmissin yemek icin canim kolay gelsin![]()
yokum burdaMaviş Şirinler ve kaptan şirinimmmm
L u c i a
Sporları yapıp, menüleri yazıp tüm avantajları alacağız değil miiiiii?
Geçen hafta sonucu spor avantajı belirledi unutmayalim.
Diyetimiz ve sporumuz, çıtır hatunlar olarak yaza girmemizi sağlayacak.
Eltiler görümcekler çatlayacak.
İlk Bahar geldi bile.Haydiiiiiiiii şirinler aşkına bol bol şirinleyelim.
sara_28
Cordelia
Amine Busra
s i d e l y a
Elhan
pastelfit
60kiloyum
fesang
Takımcak gece kuşu olduk.Olsun canim aksamlari konusuruz acigi kapatiriz![]()
Konusuruz tabi bugun dizim var ama bitince gelirimKonuşuruz dimi![]()
Farkettim. Ama Lucia nin mesajindan yazdım.yokum burda![]()
Mavi Takım Güzelleri
sara_28
Cordelia
Amine Busra
s i d e l y a
Elhan
pastelfit
60kiloyum
fesang
Mavi kuşlar dün yediğimiz ödüller bugün bizi tırmalamış olabilir(beni tırmaladı)
bugün telafi ediyoruz ve artı varsa gönderiyoruz.![]()
Ben fonda Survivor eşliğinde burdayım inşallahKonusuruz tabi bugun dizim var ama bitince gelirim![]()
Ben de bugün sıkılmazsam izleyeceğim. Kimi tutuyorsun?Ben fonda Survivor eşliğinde burdayım inşallah
Berkan/Nisa/Ardahan 2020 senesinde vardı onlar ben o sene çok izledim o yüzden sempatik geliyorlar :) sen?Ben de bugün sıkılmazsam izleyeceğim. Kimi tutuyorsun?
Canım geçmiş olsun. Bahar gelse de artık hasta çocuk kalmasa ya… Çok üzülüyorum, bütün çocuklar hasta. Bizde kızımdaki hırıltıyı aşıyoruz demeye kalmadı ishal başladıBugün pek bakamadım keyfim yok enerjim de yok
Dışarı cıktık kızım ateşlendi hastane falan yeni anneme geldik yemek yedim buraya bakayım dedimBana da bulasıyor sanırım bugün halsizlik vardı hemen toparlamam lazım ya
Bana yollaaaaaaaapastelfit k.v bana ne yollamış? Sence ben kaç tane yicem?