- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
İnsallah canım.Kızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canım.Kızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
Ölçüm yaptım canım bel çevresi 10 gün önceyle aynı ama kollarda basende ve bacaklarda 2 cm incelme varİnşallah Saramm
Daha ne olsunÖlçüm yaptım canım bel çevresi 10 gün önceyle aynı ama kollarda basende ve bacaklarda 2 cm incelme var
Amin canım inşallahGüzel günlerde git. Ayy bu da bol geliyor dedidigin günler çabuk gelsin.![]()
Aynen canım çok haklısınBende daha önce 2019da 101den 86ya kadar düştüm 2.ye hamile kaldiktan sonra tekrar aldim. Zaten önemli olan kalici gitmesi hizli gitmesi değil
İnşallah canım suya spora dikkat edecem azami ölçüdeArkadaşların yazdığı gibi adetten artı görmüşsün. Diyetini hiç bozma. Bol su iç. Şeker ihtiyacını kuru meyvelerden (abartmadan) karşılamaya çalış. Hafif sporla da desteklersen cuma günü göreceğin rakam yüz güldüren cinsten olur![]()
Sağol canım benim gel bende seni öpeyimDaha ne olsuno bel çevresi sabah aç karna daha ince çıkar e bir de regl şişliği var. Ayyy çok sevindim gel öpeyim
![]()
canım çok geçmiş olsun. panik atak çok zor yaa@Elhan ,@Zipzip- ,fesang ,@pastel34 Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektiremem
sebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
![]()
İnşallah kolay gecer ve iz kalmaz gönlüne gore olurKızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
İnşallah Büşracım çok teşekkür ederimİnşallah kolay gecer ve iz kalmaz gönlüne gore olur![]()
Bende geçen hafta 1 kilo fazla çıktım . Olabiliyor hatta 2 kilo fazlaymışım. 56 -57 kilo çılmıştım. Cuma günü tam anlamıyla bittim 54.7 geldim.Menülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum![]()
Benim bir sayfam var spor videoları paylaştım zumba videolarım da var. Çok eğlenceli benim için ekleyeceğim düzeltmee yapıp ekleyeceğim. Sayfa dılına çıkınca yazım kayboluyor çünküAmin canım inşallah
Aynen canım çok haklısın
İnşallah canım suya spora dikkat edecem azami ölçüde
İstersen olursun, karbonhidrat alimini biraz daha kisitlasan hem vucudundaki farki göreceksin hemde kgda ki eksilmeyi. Tatlidan bahsetmiyorum makarna pilav türevlerini mesela sadece 1 hafta yememeyi dene. Farki goreceksinocak sonu 80 dedim olmadı. şubat sonu 80 dedim olmadı. mart sonu 80 desem olur mu ki
bu arada merak ettim gittim lavaşları mutfak tartısında tarttım. her biri 2 dilim ekmeğe eş. ben daha fazla olur diye korkmuştum. ama kavılca unundan ya çok tok tutuyor.
2 bardak kavılca ununa 1 bardak beyaz un koydum. o da aşırı sert olmasın diye.
Ben hedef için gün koymuştum. Olmadı olamaz da artık. Akışına bırakalım benceocak sonu 80 dedim olmadı. şubat sonu 80 dedim olmadı. mart sonu 80 desem olur mu ki
bu arada merak ettim gittim lavaşları mutfak tartısında tarttım. her biri 2 dilim ekmeğe eş. ben daha fazla olur diye korkmuştum. ama kavılca unundan ya çok tok tutuyor.
2 bardak kavılca ununa 1 bardak beyaz un koydum. o da aşırı sert olmasın diye.
Yapma canım yapma.inan çok vicdan azabı çekiyorumSorma sorma ben de.. bu hafta yarışmıyorum, dedim ki o zaman neden yemeyeyimcuma efsane bir artışla geri geleceğim
Yok valla abla.ama psikiyatristin verdiği sakinleştirici var.onu içsem yarın akşama kadar yatarım sabah kalkinca aha aynen böyle oluyorumYediğin ictigin şeyler de ruh halini etkiler bitanem. Muz varsa bir tane ye rahatlatıcı etkisi var. Enerji için sağlıklı yiyecekler tercih et. Belki bu niyet iyi gelecektir sana .![]()
Allah korusun canım.eger bir sorun cikacaksa rabbim tatlı bir sebep versin yaptırmaKızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
AMiN canımGeçmiş olsun canım panik atak geçiriyor olabilir misin acaba Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Çok sağol canım.aslinda sadece bir gürültü var ama o bile geriyorcanım çok geçmiş olsun. panik atak çok zor yaaama o tomografi, emar makinası da zor. ben yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 kere girdim. okuya okuya bir hal oldum.
İnşallah bendede iner bu şişlikler canımBende geçen hafta 1 kilo fazla çıktım . Olabiliyor hatta 2 kilo fazlaymışım. 56 -57 kilo çılmıştım. Cuma günü tam anlamıyla bittim 54.7 geldim.
Benim bir sayfam var spor videoları paylaştım zumba videolarım da var. Çok eğlenceli benim için ekleyeceğim düzeltmee yapıp ekleyeceğim. Sayfa dılına çıkınca yazım kayboluyor çünkü
Kötü düşünme canım rabbim şifa versin bir an önce geçecek inşallah.Yapma canım yapma.inan çok vicdan azabı çekiyorumkendime ne çorba ne salata yaptım.evdekiler kalorili ne istedi ise onu yaptım bende nasiplendim.yarin başlamam lazım.
Yok valla abla.ama psikiyatristin verdiği sakinleştirici var.onu içsem yarın akşama kadar yatarım sabah kalkinca aha aynen böyle oluyorum
Allah korusun canım.eger bir sorun cikacaksa rabbim tatlı bir sebep versin yaptırma
AMiN canıminan şu anda panik atağa bile razıyım yeter ki beynim de yada kalbimde kötü bir şey olmasın
Çok sağol canım.aslinda sadece bir gürültü var ama o bile geriyor![]()