Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hepimiz hirstan dönem dönem yaptik onu. Bende şekersiz i sonlandiracagim ve normal bir insan evladi gibi yemeyi öğrenmeye çalışacağım. Çünkü bunun sonu yok, hizli ver hizli geri al vucuda olan oluyor
Evet ya.. sürdürülebilir diyet olmayinca sonu acı bitiyor. Cumadan beri freni patlamış kamyon gibiyim. Canımın çektiği çekmediği her şeyi yedim...

Teşekkür ederim bitanem. Geçen sene göz altına dolgu yaptırmıştım. Birkaç ay once o dolgu biraz daha alta kaydı ve şişlik yaptı. Bir yandan zayıfladım yüzüm zayiflayinca daha da göze batmaya başladı. Biriyle konuşurken aklıma orası geliyor kendimi çok kötü hissediyorum.
Hmmmm anladım canım çok kolay bir şekilde atlatırsın inşallah Allah yardımcın olsun canım benim 🙏

Mesela geçen sene ekimde diyete başladigimda mayista ramazan hedefim 80di ama olmadi. Yine de yol aldimmi aldim 85tim. 1 haziran hedefim 79du ben 82 civarıydim. Bir kizin dogumgunune 77 dedim onu tutturdum 😅🤣 aslinda yazin diyet yapabilseydim coktan hedefe varacaktim ama surekli yap boz yap boz boyle gitmez bu yani.
Ama güzel verdin kiloları yürekten tebrik ediyorum 🎈

Seninkiler küçük ama daha. Benim oğlum çooooook şükür artık kendi yıkanabilmeye başladı ben sadece küvete sokup çıkarıyorum girişi baya yüksek. Darısı başına canım
Biraz daha buyusunler ogretcem bende valla. Ya kışın daha zor. Çünkü üşümesinler diye odaya elektirikliyi aciyorum eee birini yikarken diğeri gidecek diye eşimi cagiriyorum falan haldir huldur banyo yapiyoruz bagrişlar çığlıklar 😑

Evet ya.. sürdürülebilir diyet olmayinca sonu acı bitiyor. Cumadan beri freni patlamış kamyon gibiyim. Canımın çektiği çekmediği her şeyi yedim...
Ben de işte uzun zaman sonra kamyon değil tır gibi üç gün mahvettim.kizim da teselli ediyor.anne aylardır dikkat ettin olsun üzülme diyor🥰

Biraz daha buyusunler ogretcem bende valla. Ya kışın daha zor. Çünkü üşümesinler diye odaya elektirikliyi aciyorum eee birini yikarken diğeri gidecek diye eşimi cagiriyorum falan haldir huldur banyo yapiyoruz bagrişlar çığlıklar 😑
Üffff evet soğuğu da var. Eskiden yıkarken sanki etini kesiyormusuz gibi çığlık çığlığa ağlardı deli çocuk. Şimdi yıkanıyor arada kontrol için bakıyorum duşun altında dans edip şarkı söylüyor 💕💕

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-06-22-35-01-851_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-03-06-22-35-01-851_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 23
Back
X