Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şöyle bir takviye kullanmaya başladım onu faydasini gördüm acayip şiş ve gergin olurdum bir nebze azaldı karnım göğsüm kocaman olurdu okadar yok hamd olsun
Gece yatmadan önce alıyorum diyetisyenim de devam ettirdi ztn değerlerim yüzünden baya takviye alıyorum off
Hmmm anladım canım bendede haşimato troidi ve insülin direnci var

Beth18 Beth18 kekim nerdesin ya diyeti bırakınca bizi de mi bıraktın
canim olur mu aslinda soyle ara verdim gibi. Cocuklarin haftasonu jimnastigi var dun yuzmeye de goturduk o nedenle yogun gecti. Bugunde jimnastikten sonra arkadas davet etmisti oraya gidince elime hic teli alamadim hatta sarji bitmis haberim yok. Yoksa bakiyorum en azindan yazmasam da. Biraz kilo alirsam vermeye gelcem yine. Sen ne alemdesin kilo durumun ne?
beni etiketlemissin ama kaptanim ben katilmadim ki yarislara :KK64:

Adımlarımı da göndereyim unutmadan.
38CEF76E-3DA2-4567-BA46-DC61931A0D41.webp
Bugünlük dükkanı kapatıyorum, herkese iyi geceler diliyorum. 🥱
Cordelia Cordelia _ASTRAL_ _ASTRAL_ She-Raa She-Raa

Cordelia Cordelia menü yazmam lazım mı. Ben bu sabah bol kalorili beslendim de😁 dünde yazmadım sanırım menümü
Canım Sen hangi takımla yarışacağı birkaç kez sorduk ama cevap vermedin o yüzden şu an hiçbir takımda değilsin. Menüyazmana ve kilo bildirmene gerek yok. Sporlarında beni etiketle ama çünkü seni spor listesine ekledim.😍😘

fesang fesang gel seninle birlikte yarın plank ve squat a başlayalım.kaptanlar kabul ederse yaptiklarimizi mavi ve kırmızı takıma hediye edelim.(kendimizi motive etmek için dedim )💖
Canım kendini zorlama bu hareketler basit gözüküyor ama degil. Dikkatli yap lütfen. 😍

Back
X