- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bugün artı mi gelecek.Tartı beklesin biraz dün sabahta dünürler bendeydğ kahvaltıya geldiler karnım şiş hala yemekte yemedim dün hamur işine kaçtım simit poğaca filan![]()
ablacm geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar dün çocyklar döndü evlerine kızımda ses gitti cumartesi nişana gitmişlerdi soğuk su içmiş bugün izin almışişe gitmeyecek.
Günaydın.![]()
Kesin gelecek çok ta yemedim gerçi,limon kürünüde yapıp içemedim 3 gün,telafi ederim onu cumaya kadar ne kadar çıkar bilmiyorum.O zaman bugün artı mi gelecek.![]()
Çok sağol canısı,en son 58.60 idi by hafta kesin uçtum simit poğaca filan yedim dünde dünürler bendeydi kahvaltıda.ablacm geçmiş olsun
ablaaaaaa kaç kgsin?
![]()
ooo kilolar verilmişşşşşşşşşşşşşşşşÇok sağol canısı,en son 58.60 idi by hafta kesin uçtum simit poğaca filan yedim dünde dünürler bendeydi kahvaltıda.
Afiyet olsun ablacimIyi geceler kızlar
Misafirim vardı, ancak gittiler,aşağıyı toplayıp geldim
Hemen menümü yazıp yukarıyı toplamam lazım
Mercimek çorbası
3 köfte, 3 biber, brokoli
Havuç salatası, soğan salatası, yoğurtlu kereviz
Bulgur pilavı
1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa limonlu su
Lavinia_98
Yaa kotu olmus canim gecmis olsunKızlar yoğunluktan giriş yapmadım.
Çamaşır makinesi bozuldu, her taraf köpük ve su içinde kaldı. Onu yapmaya çalıştık, çamaşırları yıkatabildim en azından. Sonra eşimin takımlarını ütüledim, sonra bebeğim uyandı. Onunla ilgilendim vs. Çamaşırları asıp yatacağım inşallah.
Adım sayımı paylaşayım.
Aslında 14 bin demiştim ama ben 9 bin yapabildim bu aksiliklerden dolayı.
Herkese iyi geceler diliyorum
Cordelia @yildiz4kc @DombiliKus
Afiyet olsun canim6 mart
Kahvalti 10h
1 bardak laktozsuz sut
3 yk yulaf
Yarim muz
6 badem
Ara 13
Kahve
7 findik
Aksam 17h (annemde)
2 kepce mercimek corbasi
Koca tabak yarisi salata
3 tane serce parmakdan kucuk sarma
Antep biber dolmasi (en kucuk boy) @Elhan yerken sen geldin aklima
Ara
Cay kahve
Su 2den sonrasini saymadim
Adim 9497
Zipzip-
Cordelia @yildiz4kc @Maviokur
Sebze yemegi planliyodum ama sebze yemegi yoktu, dunurlerimiz (kucuk kardesimin kayin ailesi) Tunuslular annem herseyi kulturel takilmis
Gecmis olsun kaptanimBu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş
Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik
ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
Eksik alıntılarım var herkese teşekkür ederim. İyi geceler
Günaydın canim eksin guzel tebrik ederim
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Günaydın canimHayırlı güzel bir hafta olsun arkadaşlar, GÜNAYDINNNN buz gibi bir İstanbulAllah dışarıda olanlara yardım etsin
![]()
Hafta ici dikkat et canimCuma:74,95
Bu sabah:76,15
Fark:+1,2![]()
İyi gitti cidden sen nasılsın kızın nasıl oldu düzelme varmı gözünde.ooo kilolar verilmişşşşşşşşşşşşşşşş
Gelmiş sessizce öpüyor. İşte misin kolay gelsin.ablacm geçmiş olsun
ablaaaaaa kaç kgsin?
![]()
ben hala şişko dombilik bir balonuma ablaİyi gitti cidden sen nasılsın kızın nasıl oldu düzelme varmı gözünde.
aynen işteyken buraya daha rahat bakıyorum cnmGelmiş sessizce öpüyor. İşte misin kolay gelsin.![]()
2 kilo 400 gram artı mi?
Verirsin merak etme çokfazladakilo yoktu sende demi.ben hala şişko dombilik bir balonuma abla
kıza masaja devam nisana kadar.. şimdilik hiç akıntı yaşamadık abla
aynen işteyken buraya daha rahat bakıyorum cnm
tşk ederimmmmmmmmmmmmmmmmm
59-60 gidip geliyorumVerirsin merak etme çokfazladakilo yoktu sende demi.
Güzel bir haber oldu demek ki masajında faydası oluyor.
Eyvahhhh tartıdamı bişi var acaba pillerede bakayım yanlış + yazmışım böyleyse feci yaniii2 kilo 400 gram artı mi?
Şimdide 59.65 çıktı wc işide tamam üstelik,tartı pilide kontrol ettim.2 kilo 400 gram artı mi?
Günaydın canimGünaydın canlar
Dün ben menümü yazdıktan sonra çocuklar yatınca çekirdek çitledim 1 küçük kase vardı
Tartıldım şimdi de ama wc sıkıntısı var yine tabiki tartım şimdi aticam
Günaydın canimGünaydın canlarım
Yeni haftamız hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle mutlulukla geçirelim inşallah![]()
Artın cok değilmiş canim56.8 kg
57.2 kg
Fark+400gr öğlene doğru tartılsam daha eksik geliyordum ama şimdi işlere baslayacagim unuturum su falan içerim yine bi anlamı kalmaz
Afiyet olsun canim5 Mart cumartesi
Kahvaltı 10.00
2 yumurta haşlanmış
2dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
İkindi16.30
1 küçük parça çörek
3 çiğ köfte
1 lokma kek
1 er çatal pasta ve tatlı
Su 3lt
Günü bilerek erken kapattım yediğim şeyleri yakayım diye
--------_--------_----------_----------_------------_--------
6 Mart Pazar
Kahvaltı 10.00
2 dilim tam buğday arasına domates ve kaşar peyniri ile tost 1 yumurta 1 de beyazı tavada
1 havuç
Öğle 13.00
5 yk tavuklu bulgur pilavı
Yarım bağ maydanoz
Akşam 18.30
100gr et döner
Bol salata
Bir küçük lavaş
1 ayran
Su 3lt
Zipzip-
Guzel eksi tebrik ederim canim