- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
Kesmlikle zaten gider hemen,kalabalık olduk kahvaltı oluncada yendi hamur işi mahvetti beni tatlı yedim birde getirmişlerdiHafta ici dikkat eder yine verirsin ablacim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesmlikle zaten gider hemen,kalabalık olduk kahvaltı oluncada yendi hamur işi mahvetti beni tatlı yedim birde getirmişlerdiHafta ici dikkat eder yine verirsin ablacim![]()
Aminn bitanem cordişim ortimİnşallah güzel geçer sağlığın güzelliğin cok daha iyi olur.
![]()
tam bitti abla sütümBir ara azaldı demiştin.
Çok geçmiş olsun göz torbası yoksa dediğin şişlik.Kızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Torba değil ablacım dolgu aktıÇok geçmiş olsun göz torbası yoksa dediğin şişlik.
İmkan olsaydıda biraz daha emebilseydi alabidiği kadarıyla almış zaten ek gıdaya geçti nasılsa.tam bitti abla sütüm
emmedi ya
sağ sağ sağ bi yere kadar
Şişlik fazlamıydı öyle,genel aneztesi olacak demiTorba değil ablacım dolgu aktı
Allah yardımcın olsun kaptanım.Bu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş
Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik
ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
Eksik alıntılarım var herkese teşekkür ederim. İyi geceler
Şişlik çok değil de ters bir yerde olduğu için göze batıyor. Lokal anestezi yapar genel yapacağını sanmamŞişlik fazlamıydı öyle,genel aneztesi olacak demi
geçmiş olsun cnmmmmmmmmOhhhhh güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Teşekkür ederim canım benimgeçmiş olsun cnmmmmmmmm![]()
Lokal olursa daha rahat our aslında sıkıntı yaşamazsın .Şişlik çok değil de ters bir yerde olduğu için göze batıyor. Lokal anestezi yapar genel yapacağını sanmam
Tek korkum iz kalıcak mı ablacımLokal olursa daha rahat our aslında sıkıntı yaşamazsın .
GünaydınlarGeçmiş bitti galiba. Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnnnn![]()
Fıstığıma bak hele maşallahOhhhhh güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()