- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Cok iyi kilon canim maşallahBu arada sabah tartıldım 8 Mart hedefim 55ti 58.8 çıktım@limonlutarcinlikek sen dün tartildin mı kuzum?

Günaydın canimGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi kilon canim maşallahBu arada sabah tartıldım 8 Mart hedefim 55ti 58.8 çıktım@limonlutarcinlikek sen dün tartildin mı kuzum?
Günaydın canimGünaydın![]()
Sevindim iyi olmanızaçok şükür iyiyiz abla
evet azıcık aldım ama 1 kilo bile alınca göbek geri geliyor yadaha sık gelmeye çalışacağım canım
![]()
Günaydın canımGünaydın canım![]()
Günaydın kaptanCok iyi kilon canim maşallah
Günaydın canim![]()
Migim magazin takip edene kadar bizi takip edebilirsinBenim aslında burayı sıkı sıkı takip etmem gerekiyor ama ypgunluktan edemiyorum takip edince güzel kilo veriyorum
Valla bilmiyorum iş güç ordan burdan derken bitiyo inanılmaz yoruluyorum
Herşeyi plan yapardim şu bu olacak şekilde
Ama tutmuyo
Tutturamıyorum
Ve mükemmel bir hayatim olsun istiyorum olmuyor olmuyor![]()
Valla o kadar yedim ki ben kesin 3-5 almisimdir diyordum, sağol zıpzıpımCok iyi kilon canim maşallah
Günaydın canim![]()
Belli zaten direk Türk kadın ilk duydupumda dublajmı acaba dedim ama değil,adam kocası demi.Yoo kadın Türk. anladığım kadarıyla Amerikada doğmuş, ailesi oraya göçmüştür vakti zamanında. Baya Türk, dublaj değil![]()
Günaydın canimGunaydin herkese![]()
Nazar boncugu koydum bak nazarim degmesinValla o kadar yedim ki ben kesin 3-5 almisimdir diyordum, sağol zıpzıpım
Evet evet kocasıBelli zaten direk Türk kadın ilk duydupumda dublajmı acaba dedim ama değil,adam kocası demi.
Günaydın canımGunaydin herkese![]()
Bilemem kilo alırsam benim istahimdan asla değil, senin renkli gözlerindenNazar boncugu koydum bak nazarim degmesin![]()
Zipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar.Nazar boncugu koydum bak nazarim degmesin![]()
Ortimi ben seçtim. Kötü seçim yapmam ben.kaptanım özürlerimi sunuyorum dün diş randevum vardı
dişim kırıldı da
dişçiden sonra kafa bir milyondu hiç bakamadım
pzt kilo bildirimi
cuma: 66.5
pzt:66.9
+400
fakat dün çok dengesiz beslendim
bu gün de yine hamur işi girdi menüye
atın beni denizlere
bir türlü başlayamadım heee
boğazımı tutmakta zorlanıyorum şu an
iştahım gitti mi tam gidiyor
sora biraz canım bir şeyler çekince yiyorum
orticim tekrar söylüyorum kötü bir ortin var bu hafta özür dilerim![]()
Gecmis olsun ablacim ya o yanmalar cok kötü oluyorZipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar.
Nazara geldim
Kahvem bitmişti. Boş durmasın diye minik termosuma çay koydum. Sen sonra ondan bir yudum al. Ağzım haslandi öğretmenler odasında çıkaramadım da
Kahve sıcaklığını kaybetmişti onun gibi ağzıma götürünce olan oldu![]()
Geçmiş olsun.Zipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar.
Nazara geldim
Kahvem bitmişti. Boş durmasın diye minik termosuma çay koydum. Sen sonra ondan bir yudum al. Ağzım haslandi öğretmenler odasında çıkaramadım da
Sağol Ortim.afiyet olsun orticim![]()
Oooyy oyyy senin küçücük minicik dilin uf mu olduZipzipim ikinci nazar vakası yaşanıyor ama bu sefer kim vurduya gitmedim sabah sen çok zayifladin dediydi arkadaşlar.
Nazara geldim