Ben alamam ki şuan300 lira ne demek sanki bedavaya alacağız ,imkanı olmayan ne yapacak alamaz ki bu fiata.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alamam ki şuan300 lira ne demek sanki bedavaya alacağız ,imkanı olmayan ne yapacak alamaz ki bu fiata.
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun canım![]()
Evet cok mutlu oldum ama son birkac kg yu daha vermem lazim alma payi kalmasi icinNasıl mutlu oluyoruz demi böyle güzel sözleri duyunca.
Benim kp baştaSen birde burada sokaktaki dayıları görecen laf söyletmiyorlar,bizi kıskanıyorsunuzsunuz biliyorsun demi.
Bolluk var sıkıntı yok,eskiden kuyruklar vardı sen bilmezsin yeğenimmmm![]()
Canım çok geçmiş olsun. Tedavisi sağlıkla devam eder inşallah. Allah kolaylık versin.Yok canim tatilmadim. Oglum cok hasta onunla ugrasiyorim
Teşekkür ederim migicim.Çok geçmiş olsun ablacim
Ah be ablacim beni anladın![]()
Şişman yaşadık bunca yılTeşekkür ederim migicim.
Kız ağzım yandı ama benim dikkatsizligim sonucu. Nazar etmezler bana şaka ettim. Kimse beni kilolu bulmuyor zaten. Sen dikkatli ol.![]()
Kp ye ne oluyor kiMarkette salatalik 30 tl idiçeri domates marul ve taze soğan aldim. Bir paket mantar, 2 kabak, 4 5 kirmizi biber, 5 6 havuç, biraz pirasa, mandalina (bunlar hep sayiyla 4 5 tane) totalde 82 tl verdim
Birde kp ile birbirimize girecektik neymiş zamani olmayan şeyi yemicekmiş millet, sanki zamani olan şeyler cok ucuzda. Bende dedim ne yicez o zaman? Salata yeme, marul yeme domates yeme ne yiyecez
115 kilodan bu kiloya kadar gelmen bravo sanaEvet cok mutlu oldum ama son birkac kg yu daha vermem lazim alma payi kalmasi icin![]()
Eskşler maalesef bizde yaşadık ama alım gücü vardı o yıllarda şimdi herşey var insanda para yok.Benim kp başta![]()
Geçti bitanemaz yemek yerim bu sayede
![]()
Hocam geçmiş olsun ağzın m9 yandı senin dikkatli ol sana bişi olmasın sakınTeşekkür ederim migicim.
Kız ağzım yandı ama benim dikkatsizligim sonucu. Nazar etmezler bana şaka ettim. Kimse beni kilolu bulmuyor zaten. Sen dikkatli ol.![]()
1 hafta filan önce ismi lazım değil mrkette dereotu 9lira 300 kuruştuuuu ...Dün pazarda
10 lira patates
3 lira sogan
4 lira turp
7 lira marul maydonaz
10 lira çeri domates
34 lira para ödedim
Dereotu pazarda 4 liraydi1 hafta filan önce ismi lazım değil mrkette dereotu 9lira 300 kuruştuuuu ...
Wuvvvv dedim yeni türkiye bolluk bereket hamdolsun![]()
Nesi var tatlım geçmiş olsun.
![]()
Geçmiş olsun canım ya.. ağrısı mı var
Cok gecmis olsun canim![]()
Rabbim şifa versin inşallah![]()
Sagolun kizlar. Evet agrisi var gece uyuyamadi saat 3e kadar. Sonra ara ara uyudu uyandi hepÇok geçmiş olsun,umarım önemli brşeyi yoktur.
Pazar gene biraz daha iyi markette filan daha pahalı,ben istanbuldayım migim.Dereotu pazarda 4 liraydi
Yemiyoruz diye almadim
Sen nerdesin abla
Neyi var grip filanmı .Sagolun kizlar. Evet agrisi var gece uyuyamadi saat 3e kadar. Sonra ara ara uyudu uyandi hep
Markette burda pahallı iki katPazar gene biraz daha iyi markette filan daha pahalı,ben istanbuldayım migim.
Tedavisi var değilmi hiç bir bilgim yok çünkü.
Evet avrupa kiskaniyo cnm tabi he heSen birde burada sokaktaki dayıları görecen laf söyletmiyorlar,bizi kıskanıyorsunuzsunuz biliyorsun demi.
Bolluk var sıkıntı yok,eskiden kuyruklar vardı sen bilmezsin yeğenimmmm![]()