• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim migicim. :KK60:
Kız ağzım yandı ama benim dikkatsizligim sonucu. Nazar etmezler bana şaka ettim. Kimse beni kilolu bulmuyor zaten. Sen dikkatli ol. :confused:
Şişman yaşadık bunca yıl
Azicik deri kemikli yaşamak istiyorum 45 kilo olayım olma mi:confused:

Markette salatalik 30 tl idi :ruh::işsiz: çeri domates marul ve taze soğan aldim. Bir paket mantar, 2 kabak, 4 5 kirmizi biber, 5 6 havuç, biraz pirasa, mandalina (bunlar hep sayiyla 4 5 tane) totalde 82 tl verdim 😲😵

Birde kp ile birbirimize girecektik neymiş zamani olmayan şeyi yemicekmiş millet, sanki zamani olan şeyler cok ucuzda. Bende dedim ne yicez o zaman? Salata yeme, marul yeme domates yeme ne yiyecez
Kp ye ne oluyor ki😒 tabi en azından yiyecegimiz olsun

Evet cok mutlu oldum ama son birkac kg yu daha vermem lazim alma payi kalmasi icin 🤭😂
115 kilodan bu kiloya kadar gelmen bravo sana
Eskşler maalesef bizde yaşadık ama alım gücü vardı o yıllarda şimdi herşey var insanda para yok.
Geçti bitanem ❤️ az yemek yerim bu sayede:KK48:

Teşekkür ederim migicim. :KK60:
Kız ağzım yandı ama benim dikkatsizligim sonucu. Nazar etmezler bana şaka ettim. Kimse beni kilolu bulmuyor zaten. Sen dikkatli ol. :confused:
Hocam geçmiş olsun ağzın m9 yandı senin dikkatli ol sana bişi olmasın sakın :KK200:

😯😔 Nesi var tatlım geçmiş olsun. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Geçmiş olsun canım ya.. ağrısı mı var

Cok gecmis olsun canim😔😔

Rabbim şifa versin inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun,umarım önemli brşeyi yoktur.
Sagolun kizlar. Evet agrisi var gece uyuyamadi saat 3e kadar. Sonra ara ara uyudu uyandi hep

Sen birde burada sokaktaki dayıları görecen laf söyletmiyorlar,bizi kıskanıyorsunuzsunuz biliyorsun demi.
Bolluk var sıkıntı yok,eskiden kuyruklar vardı sen bilmezsin yeğenimmmm :olamaz:
Evet avrupa kiskaniyo cnm tabi he he
Buradada zam geldi herseye yalan yok benzin 1,60 dan 2 euroya yukseldi ama yani ele avuca alinacak zamlar....
Kiskaniyoruz sizin benzin daha pahali bizimkinden diye
Seker, yag, sut, un bunlarda pahali ya kiskaniyoz

Back
X