Çok zorlamadım sanmıştım Ama zorlamışımKız niye zorluyosun o kadar. Geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zorlamadım sanmıştım Ama zorlamışımKız niye zorluyosun o kadar. Geçmiş olsun![]()
OlabilirMiginin laneti diyelim mi?![]()
Valla xxxxxxxl giysek kar etmez. Hatun akım yarattim diyor.OlabilirMigi gibi bol kıyafetler giysek lanetten yırtar miyik
![]()
Valla ben rahatım, şimdi renkli gözlüler düşünsünHee siz sıcak için. Ne varsa yiyin. Sakarlık yapın. Suçlu renkli gozler olsun.![]()
Bilecik büyüdü sira da bulunmuyor ve tek hastane sahip geri kalan özel doktorlar var ama ben bilmiyorumDayanabilirsen bekle nisanı. Arkadaşlarına sor hem iyi uygun bir diş kliniği var mıymış? Diş çekimi için çok sıra olması da tuhaf.
NazarizmValla xxxxxxxl giysek kar etmez. Hatun akım yarattim diyor.
Geçmiş olsun canımYok ablacim birine dolgu yaptırdım kırılmıştı bende hemen yaptırdım tek çürümüş olan 20 lik diş kaldı sira bulamadim en iyi doktor nisanda![]()
Yarınki operasyon için stres yaptığın için miden kötü oldu canım stres direk mideyi etkiliyor iyi düşün iyi olsun canım yarın Allahın izniyle bunuda atlatıp güle oynaya evine geleceksinMidem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
İnşallah canımın içi. Aslında minnacık bir operasyon ama göz altı olacağı için geriliyorum. İz kalır mı veya işlemden sonra daha kötü olur mu diye.. saklamanin imkansız olduğu bir yer çünkü. Neyse rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallahYarınki operasyon için stres yaptığın için miden kötü oldu canım stres direk mideyi etkiliyor iyi düşün iyi olsun canım yarın Allahın izniyle bunuda atlatıp güle oynaya evine geleceksin![]()
Amin canım iyi olacak inşallah. Endişelenme.İnşallah canımın içi. Aslında minnacık bir operasyon ama göz altı olacağı için geriliyorum. İz kalır mı veya işlemden sonra daha kötü olur mu diye.. saklamanin imkansız olduğu bir yer çünkü. Neyse rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah
Aşkolsun her renkli gözlünün nazarı olmaz benimde gözüm yeşil ama hiç nazarım yokturSağol biricikim. Midem sanki çok yemekten kötü oldu gibi ama renkli gözlerin de nazarı değmiş olabilir![]()
Cordelia
Zipzip-
erenmothers
9.00: Yeşil soğanlı peynirli omlet, sarmısaklı yeşil zeytinli domates salatası, 1 dilim ekmek ve papatya cayı
12.30: Sütlü kahve ve armut
18.00:Et köfte, yoğurtlu pancar, marul salatası, köz biber ve ayran
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3021778
Amin canım doktorun işinin ehli biriyse ki eminim öyledir hiç bir sorun yaşamazsınİnşallah canımın içi. Aslında minnacık bir operasyon ama göz altı olacağı için geriliyorum. İz kalır mı veya işlemden sonra daha kötü olur mu diye.. saklamanin imkansız olduğu bir yer çünkü. Neyse rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah
Menün çok güzel canım afiyet olsun
Canım göz altıma dolgu yaptırmıştım. O dolgu aktı yanağımın üstünde şişlik yaptı çok cins bir yerde. O dolgu eritilecek ama nasıl yapacak bilmiyorum şırınga ile mi çekecek içine başka bişey doldurup eritecek mi? İz kalır veya orayı daha da çözülmez hale getirir diye çok korkuyorum çünkü çok kötü bir yerdefesang canım kusura bakma yarın ne operasyonu olacaksın?