• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dayanabilirsen bekle nisanı. Arkadaşlarına sor hem iyi uygun bir diş kliniği var mıymış? Diş çekimi için çok sıra olması da tuhaf.
Bilecik büyüdü sira da bulunmuyor ve tek hastane sahip geri kalan özel doktorlar var ama ben bilmiyorum
Sira 15 gğn bi ay sira buluyorum artık özel hastane yapılmasi gerekiyor yapmıyprlar😩😩

Midem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Yarınki operasyon için stres yaptığın için miden kötü oldu canım stres direk mideyi etkiliyor iyi düşün iyi olsun canım yarın Allahın izniyle bunuda atlatıp güle oynaya evine geleceksin 😘😘😘😘

Yarınki operasyon için stres yaptığın için miden kötü oldu canım stres direk mideyi etkiliyor iyi düşün iyi olsun canım yarın Allahın izniyle bunuda atlatıp güle oynaya evine geleceksin 😘😘😘😘
İnşallah canımın içi. Aslında minnacık bir operasyon ama göz altı olacağı için geriliyorum. İz kalır mı veya işlemden sonra daha kötü olur mu diye.. saklamanin imkansız olduğu bir yer çünkü. Neyse rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah

İnşallah canımın içi. Aslında minnacık bir operasyon ama göz altı olacağı için geriliyorum. İz kalır mı veya işlemden sonra daha kötü olur mu diye.. saklamanin imkansız olduğu bir yer çünkü. Neyse rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah
Amin canım iyi olacak inşallah. Endişelenme. 🤗😘

Menüm kahvaltı 10:00
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
1 yemek kaşığı lor peyniri
Salatalık
1 bardak çay

Ara 14:00 2 adet hurma 2 adet Beypazarı kurusu
1 fincan tarçınlı filtre kahve

Akşam 18:00
Bir kase cacık
1 tabak bamya yemeği

3 litre su
Zipzip- Zipzip- _ASTRAL_ _ASTRAL_ Cordelia Cordelia

Eklentiler

• D96BF318-AE2B-4D96-A2A8-3F78D921609A.webp
    D96BF318-AE2B-4D96-A2A8-3F78D921609A.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 28
Amin canım doktorun işinin ehli biriyse ki eminim öyledir hiç bir sorun yaşamazsın

Menüm kahvaltı 10:00
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
1 yemek kaşığı lor peyniri
Salatalık
1 bardak çay

Ara 14:00 2 adet hurma 2 adet Beypazarı kurusu
1 fincan tarçınlı filtre kahve

Akşam 18:00
Bir kase cacık
1 tabak bamya yemeği

3 litre su
Zipzip- Zipzip- _ASTRAL_ _ASTRAL_ Cordelia Cordelia
Menün çok güzel canım afiyet olsun 🌹

fesang fesang canım kusura bakma yarın ne operasyonu olacaksın?
Canım göz altıma dolgu yaptırmıştım. O dolgu aktı yanağımın üstünde şişlik yaptı çok cins bir yerde. O dolgu eritilecek ama nasıl yapacak bilmiyorum şırınga ile mi çekecek içine başka bişey doldurup eritecek mi? İz kalır veya orayı daha da çözülmez hale getirir diye çok korkuyorum çünkü çok kötü bir yerde

Back
X