• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın🥰
Günaydinnnnn....
Geç günaydın oldu arkadaşlar işe yetis fln anca dün akşam birşey yemediğim için sabah çay fincanı ile sade türk kahvesi içtim biraz tutsun öğüne kadar diye sabah direkt minibüse bindim hâlâ belim ağrıyor yürümedim benim reglim birkaç gün zor geçiyor😢🥺 ama bi yandan mutluyum cumaya kadar atlatmış olacağım tartıda inşallah eksileri bol görürüz 🤲🥳 görüşürüz 💙

Günaydın🥰

@She-Raa siyatiğin varsa neden zorluyorsun🙃 Biran önce dr a görün lütfen. Hafife alınacak bir durum değil.
@DombiliKus Kilona göre yediklerin fazla değil ama tercihlerin (ton balıklı salata hariç) daha iyi olabilir. Suyu arttır lütfen🥰

Günaydinnnnn....
Geç günaydın oldu arkadaşlar işe yetis fln anca dün akşam birşey yemediğim için sabah çay fincanı ile sade türk kahvesi içtim biraz tutsun öğüne kadar diye sabah direkt minibüse bindim hâlâ belim ağrıyor yürümedim benim reglim birkaç gün zor geçiyor😢🥺 ama bi yandan mutluyum cumaya kadar atlatmış olacağım tartıda inşallah eksileri bol görürüz 🤲🥳 görüşürüz 💙
Günaydın canim ♥️
Günaydın🥰

@She-Raa siyatiğin varsa neden zorluyorsun🙃 Biran önce dr a görün lütfen. Hafife alınacak bir durum değil.
@DombiliKus Kilona göre yediklerin fazla değil ama tercihlerin (ton balıklı salata hariç) daha iyi olabilir. Suyu arttır lütfen🥰
Günaydın kaptanim ♥️

Selam kızlar. Kızım okulda biraz huysuzlanmış, başım kulağım ağrıyor diyormuş. Önce randevu aldım, sonra çocuğumu aldım. Ve orta kulak iltihabı dediler yine. Kendimizi eve attık ama yemin ederim biri kafamdan enerjimi tutmuş ve çekip almış gibi hissediyorum. Çok canım sıkıldı çok…
kuzum benim küçük kız da minicik grip vs. olsa anında orta kulak iltihabına çeviriyordu. büyüdükçe düzeldi çok şükür. bir dönem böyle hastalıklar çok oluyor herhalde.

Aşkitom günaydın😍dünden biraz yorgun hissediyorum zor kalktım sabah, çok soğuk belki ondandır. 1 derece şuan😖
Sen nasılsın, oralar nasıl soğuk mu
Günaydın tahinli pekmezim :KK60:
Dayak yemiş gibiyim ben de :confused:
Zor kalktım senin gibi. Çok soğuk değil ama normal mart ayı gibi de değil.Dikkat et üşütme.

İyi Geceler.
8 Mart Menü ve spor

Sabah 07.30.

1 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 ısırık kaşarlı sucuklu tost

Öğle 13.00
1 baget tavuk haslanmis ve yeşil salata
1 avuç leblebi

Ara 17.00
2 avuç fıstık 🥜

Saat 20.30
1 kase tarhaba çorbası
1 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
1 elma

Spor
150 squat
200 zıpzıp
120 sn plank
4700 puan
Adım 1548 puan

Toplam 6248 puan
Zipzip- Zipzip- eceboce eceboce @L u c i a
süpersin canım benim :KK200: ben hiç yazmayayım menüleri bu hafta :KK51:

Selam kızlar. Kızım okulda biraz huysuzlanmış, başım kulağım ağrıyor diyormuş. Önce randevu aldım, sonra çocuğumu aldım. Ve orta kulak iltihabı dediler yine. Kendimizi eve attık ama yemin ederim biri kafamdan enerjimi tutmuş ve çekip almış gibi hissediyorum. Çok canım sıkıldı çok…
Geçmiş olsun Allah şifa versin.

🌿sali menusu🌿

➡️ 7.40 3 siyah zeytin ,2 dilim cavdar ekmekten tost,1 has yumurta
➡️10.30 1 latte
➡️14.30 3 yk susuz kabak yemegi,4 yk yogurt,3 yk mercimek yemegi
➡️16.30 3 kare bitter
➡️18.30 2 yk nohut yemegi,2 yk pilav,1 bardak ayran
➡️23.40 1 elma ,1tane kucuk biskuvi

biraz karısık gune karısık bir menu oldu begenmedim bide aclik hissimde vardi

💧1 lt tarcinli su
0.5lt normal su
1 bardak karisim suyu

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

100ip .. 1000 p
15 squat....150p
15 sn....150p
toplam....1300 puan
kısa bir surede olsa biraz spor yapabildim ✨

Bugünkü mesajlarının hepsi enerji dolu, kalk bence bi Mezdeke bi Leslie patlat boşa gitmesin😍
abla iyi hatırlattın yaaaaa
madem spor yapacak enerjim ve vaktim yk :D iyi o zaman mezdeke patlatıyım eve gidince
haydi bakalımmmmmmmmmmm
yaaa habibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK73::KK73::KK73:

Günaydın bal böceğim :KK60::KK68:
kraliçemmmm :KK37::KK37:

🌿sali menusu🌿

➡️ 7.40 3 siyah zeytin ,2 dilim cavdar ekmekten tost,1 has yumurta
➡️10.30 1 latte
➡️14.30 3 yk susuz kabak yemegi,4 yk yogurt,3 yk mercimek yemegi
➡️16.30 3 kare bitter
➡️18.30 2 yk nohut yemegi,2 yk pilav,1 bardak ayran
➡️23.40 1 elma ,1tane kucuk biskuvi

biraz karısık gune karısık bir menu oldu begenmedim bide aclik hissimde vardi