• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doktorun ilk sorusu "kreşe gidiyor mu?" oluyor canım. Maalesef başladığımızdan bu yana hiçbir fırsatı kaçırmıyoruz hasta olmak için. Allaha şükür bu sefer ateşlenmedi, halsiz düşmedi, iştahı gitmedi. Kulağım ağrıyor diyor sadece. İnşallah o da geçecek bir kaç güne. Benim canımı en çok ilaçlar sıkıyor. Devamlı ilaç var elimizin altında, bir zararı olacak diye tedirgin oluyorum. Doktora söyledim gerçi 1 ay önce antibiyotik bitirdik diye, tekrar verdiğine göre tolere edilebilir demek ki.
Antibiyotik cuma bitti dün yine basladik. Yalniz degilsin canim

Bugün perşembe sanıyordum neyse ki Çarşamba imiş. Dün gece kötü geçti. Eşim çok geç geldi. Uykusuz kaldım açıktım ve saat 4 te
1 bardak süt
1 elma yedim
dururum sandım.
Ama 1 kase leblebi üzüm yedim. 😔
Zipzip- Zipzip-
@L u c i a

Akşama kadar yemeyeceğim ama çok üzgünüm. 😔😔😔
Bazen olabilir kendine kizma 😍💕

Selam kizlar sabah kucugu aldim aktiviteye gittim. Ordan ciktim yuruye yuruye eve dogru gidelim dedim hava guzel kuslarla oynadik hala disardayiz
Sabah 10da ciktiydim halada girmedim 5bin adima gelmisim 8bini cebe atim oyle eve girerim artik
Bende boyle daha gecmis yapmadim yenice aldim tlfnu elime

Babam rahatsızlandı gülüm.ankarada gitmedigimiz hastane kalmadı.eve gece 3 te geldim.cocugu okula götüreceğim ama heryerim ağrıyor.
Gecmis olsun canim :(
Mezdeke açtmmmm

Hadii eller havayaaaaaaaaa
Totolar ve kalçalar çalışsnnnnnn

Yansnn yansnnnnn
Yaaa habibii:halay::halay::halay:
Selam tatlim
Hosgeldin gruba
Ben senin gelme torenini kacirmisim ya :(

Eve simdi girdim canlar 8bin cepte gerisi Allah buyuk 😍

Doktorun ilk sorusu "kreşe gidiyor mu?" oluyor canım. Maalesef başladığımızdan bu yana hiçbir fırsatı kaçırmıyoruz hasta olmak için. Allaha şükür bu sefer ateşlenmedi, halsiz düşmedi, iştahı gitmedi. Kulağım ağrıyor diyor sadece. İnşallah o da geçecek bir kaç güne. Benim canımı en çok ilaçlar sıkıyor. Devamlı ilaç var elimizin altında, bir zararı olacak diye tedirgin oluyorum. Doktora söyledim gerçi 1 ay önce antibiyotik bitirdik diye, tekrar verdiğine göre tolere edilebilir demek ki.
maalesef kreş ortamı her türlü hastalığa davetiye çıkarıyor. bizim de öyleydi. sağlıklı olduğumuz gün sayısı ayda 15 gündü . mecbur kullanmak zorundayız antibiyotik çünkü orta kulak iltihabı başka şekilde düzelmez maalesef. kış dönemleri böyle geçiyor. kreşte 3. yılda artık o kadar sık hastalanmamaya başladı. yani ana sınıfına giderken daha az hastalandı bizimkisi. git gide daha az derken şimdi çok daha da iyi. coronayı bile 2 öksürükle geçirdi. evde en hafif geçiren oydu .
benim kız bir de ateşli havale geçiriyordu üstelik. ben hastalığın yanı sıra ateşlenmesine panik oluyordum bir de... neyse ki büyüdükçe hepsi düzeldi çok şükür.

eee şeyyy şimdi öpücük atıp sevimli olayım da dövme beni :tokat::KK15:
biraz simit yedim:eek:
biraz da bitter çikolata şeyettim:eek:
azıcık kazandibi hüplettimo_O
bir de döner şeettim o_O
minicik de poğaçayla börek gümlettimo_O
cumadan bu güne günah listesi bu şekilde kaptanım :skandal:

tartı cuma günü gümlerse suçlusu bunlar ben tamamen masumum yani :KK17::KK68:

Sağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor😢😢😢😢
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda 🤲 canım

Balım tatlım bitanem. 🤗

Geçmiş olsun canım. 😔

Yoktu bizim buradaki bimlerde. Fiyat yazıyordu 129.90 mi ne? Bu arada o yağı dönem dönem benim çalıştığım firma üretiyordu. Şuan reka üretiyor. 😉

Çok şükür. 🤗🙏

Kolay gelsin canım. 😘

Amin @fesang inşallah sorunsuz sıkıntısız biter. 🙏

İyi akşamlar. ♥️

Niye spor yok yazıyorsun. Mis gibi spor. 😘

🙈

Ben de inanmıyorum. Benim gözlerim kahverengi maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor. 🙈

İlk defa duydum. Bı ara bakarım. Geçmiş Olsun canım. 😘

Canım yürüme. Fazla geldi demek. 😔 Kırmızı takımdasın yanlış anlaşılmasın. 😔

Canım geçmiş olsun. İnşallah geçer hemen.🙏

Adıma bakkkkkk.🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💪💪💪💪💪

Gecmis olsun şifa olsun. 🙏🙏🙏

Sana da geçmiş olsun tatlım. 😔🙏

İyi Geceler canım.♥️

🧿🧿🧿😘😘😘

Allah gönlüne göre versin. 🙏😘

2 gün toparlarsin canım. ♥️

Çok şeker 🍬. 😘😘😘

Olsun sen idolümsün verirsin hemen.♥️🌹♥️🌹