- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Merhem , ağrı kesici falan vermedi miSağolun kızlarcım çok acıdı ve acıyor hala nedense. Şimdi eve dönüyorum burda kar başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhem , ağrı kesici falan vermedi miSağolun kızlarcım çok acıdı ve acıyor hala nedense. Şimdi eve dönüyorum burda kar başladı
Normal mi acı doktora sorsaydin? İnşallah geçer hemen.Sağolun kızlarcım çok acıdı ve acıyor hala nedense. Şimdi eve dönüyorum burda kar başladı
Urfa’ya bile kar yağacaksa diğer şehirleri düşünemiyorumNormal mi acı doktora sorsaydin? İnşallah geçer hemen.
Başladı mı karşıda. Burada inadına güneşli.
Canım eritme işlemi senin canını acıtıyordur . İnşallah güzel bir sonuç alırsınÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
neyse ki yarın okullar tatil
![]()
çok geçmiş olsun kuzumSağolun kızlarcım çok acıdı ve acıyor hala nedense. Şimdi eve dönüyorum burda kar başladı
Gecmis olsun canim iyimisinBenim Saracimmmm ameliyat değil yahu. Minik bir operasyon sanıyordum operasyon bile denemezmiş
SellaaammmGecmis olsun canim
Selam tatlim
Hosgeldin gruba
Ben senin gelme torenini kacirmisim ya
Eve simdi girdim canlar 8bin cepte gerisi Allah buyuk![]()
İnşallah ya inşallahÇok geçmiş olsun. Kış bitince kurtulacağımıza o kadar umut bağladım ki... İnşallah diyelim.
Valla merakla bekliyorum nasıl bir kar olacak. İnşallah kimse yollarda kalmaz. Allah evsizlere dışarıda olanlara yardım etsin.Urfa’ya bile kar yağacaksa diğer şehirleri düşünemiyorum![]()
Kızmadim tatlım niye kizayim.
Ben inanmiyorum cok yagacagina ama gecende inanmadım sonra eşim eve zor geldiValla merakla bekliyorum nasıl bir kar olacak. İnşallah kimse yollarda kalmaz. Allah evsizlere dışarıda olanlara yardım etsin.![]()
Geçmiş olsun canım. Aynı yere mi gittin.Çıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
neyse ki yarın okullar tatil
![]()
Sende hiçbişey değişmemiş hayatım, sabahki gibisin
Abla oynadımda geldmSende hiçbişey değişmemiş hayatım, sabahki gibisin![]()
Gel hayatımAbla oynadımda geldm
Gelmim mi![]()