- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
HosgeldinizKızlar zayıflama grubunuza katılabilir miyim ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosgeldinizKızlar zayıflama grubunuza katılabilir miyim ?
Gecmis olsun canimÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
neyse ki yarın okullar tatil
![]()
Afiyet olsun canim8 mart Menüm
Dünkü
10:00 türk kahvesi
Çubuk krakter
12:00 yulaf salatasi ( domates marul yulaf )
Ara: sütlü soğuk kahve
Elma
Akşam
1 tabak kuru patlıcan yemegi
4 k pilav
1 mini kase yoğurt
Salata
Zipzip-
Cordelia
gewezebidik
_ASTRAL_
Adim
Afiyet olsun canimKahve molası.![]()
BöcükIyi akşamlar bu gün ben çok kötü şeyler yedim
Regl döneminden midir nedir kan sekerim çok dengesizdi
Sabah uyandım 1 tane ülker çikolatalı gofret yedim
Sonra çocukla birlikte 1 dilim ekmekle ufak tefek kahvaltılıklar
Sonra onlar cips yiyordu onlarla cips
Sonra doktora gittik geldik kontrol vardı dönüşte kan sekerim çok düştü yine kahvaltı hazırladım 1 yemek kaşığı kadar tereyağı 5 6 zeytin 2 3 çatal peynir 2 3 çatal yumurta yarim ekmek le yedim
Sonra yarim metro
Sonra 1 tane cokonat
Hepsinde de kan sekerim daha çok düştü çünkü kötü şeyler yediğim için düştü ama hayatında ilk kez bu kadar şeker krizi yaşadım
Birazdan et sote yapacağım inşallah onu yemem
Böyle böyle büyüyecekler, kaçamayacağımızı anladım artık. Umarım bizde toparlarız ilerleyen günlerde.maalesef kreş ortamı her türlü hastalığa davetiye çıkarıyor. bizim de öyleydi. sağlıklı olduğumuz gün sayısı ayda 15 gündü . mecbur kullanmak zorundayız antibiyotik çünkü orta kulak iltihabı başka şekilde düzelmez maalesef. kış dönemleri böyle geçiyor. kreşte 3. yılda artık o kadar sık hastalanmamaya başladı. yani ana sınıfına giderken daha az hastalandı bizimkisi. git gide daha az derken şimdi çok daha da iyi. coronayı bile 2 öksürükle geçirdi. evde en hafif geçiren oydu .
benim kız bir de ateşli havale geçiriyordu üstelik. ben hastalığın yanı sıra ateşlenmesine panik oluyordum bir de... neyse ki büyüdükçe hepsi düzeldi çok şükür.
Iyi akşamlar canım bence et soteyi yemelisin sonrasında baska abur cuburlara saldirabilirsinIyi akşamlar bu gün ben çok kötü şeyler yedim
Regl döneminden midir nedir kan sekerim çok dengesizdi
Sabah uyandım 1 tane ülker çikolatalı gofret yedim
Sonra çocukla birlikte 1 dilim ekmekle ufak tefek kahvaltılıklar
Sonra onlar cips yiyordu onlarla cips
Sonra doktora gittik geldik kontrol vardı dönüşte kan sekerim çok düştü yine kahvaltı hazırladım 1 yemek kaşığı kadar tereyağı 5 6 zeytin 2 3 çatal peynir 2 3 çatal yumurta yarim ekmek le yedim
Sonra yarim metro
Sonra 1 tane cokonat
Hepsinde de kan sekerim daha çok düştü çünkü kötü şeyler yediğim için düştü ama hayatında ilk kez bu kadar şeker krizi yaşadım
Birazdan et sote yapacağım inşallah onu yemem
Afiyet olsun canimKizlar Selam,
Azicik daha kendime geldim. Birazdan cikip bi yuruyus de yapicam parkta. Acil olan islerimi ogleden sonraya ancak bitirdim ama kendimi asiri yormadan yaptim. Yarin falanda ofis islerini biraz yavastan alicam.
simdi once dunku menumu yazayim, sonra alintilarima donucem
8 Mart 2022 Sali Menum
8:00 1 ada cayi
10:00 1 kahve
13:15 1 yumurtadan pirasali omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin, bol yesllik 7-8 mini dometes 2 mini salatalik sekersiz cay 1 dilim tt ekmek
arada sekersiz cay
20:00 1 kase buyuk salata 1 dilim balik biraz cacik 1 dilim tt ekmek
22:00 1 kare cikolata (dun asiri kotu hissediyordum- halada cok iyi deiglim- 1 tane cikolata yemek istedim)
su 3lt
spor nerdeyse yok 3649 adim var sadece, dun dinlenme gunu gibi yaptim. Birazdan parka cikicam yuruyuse. Evde temizlik var, yardimcimin gitmesini bekliyorum.
Zipzip-
Cordelia
Wilma11
_ASTRAL_
Bu aralar biraz çocuklar la ilgileniyor um dış çıkarıyor minnak olanKaptanım nerdesin yaaa? Ortim @eceboce aldı başını gidiyor. Sen de yoksun.![]()
ohhh ne güzellcok tesekkurler, bende oyle yapmayi dusunuyorum. Oglen havada tam isininda cikip parkta yuruyus yapicam. Sakinlestirici muzikler dinlicem. Belki cimene oturur meditasyonda yaparim.
Evet belkide sadece kucuk kucuk bir suru parca ust uste geldi ve tasti. Belkide adini koyamama sebebim bu, bir seyden degilde olan biten her seyin ustuste eklenmesi.. Ben de biraz sosyal medya temizligi yapayim tesekkurler fikir icin :)
Aferin sna asla kabul etmiyor um yeşil takım diye rahat takılma yok cuma günü eksi bekliyorumeee şeyyy şimdi öpücük atıp sevimli olayım da dövme beni
biraz simit yedim
biraz da bitter çikolata şeyettim
azıcık kazandibi hüplettim
bir de döner şeettim
minicik de poğaçayla börek gümlettim
cumadan bu güne günah listesi bu şekilde kaptanım
tartı cuma günü gümlerse suçlusu bunlar ben tamamen masumum yani![]()
Hoş geldin canımKızlar zayıflama grubunuza katılabilir miyim ?
O ağlak gözlerini yirim bak
Bende bal0ncuk ama o harfi ile yazılmasına irite oluyorum orası rakamla 0Tanisalim ozaman
Ben sandriyon, 32 yasindayim, 2 çocugum var, yurtdisinda yasiyorum.
Ihhhh baska
Yemeyi cok seviyorum
Yemek icin yasiyorum
Yasasin yemek yemek
En buyuk Turkiye
Kanallar karisti
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Afiyet olsun cnm bende yogurt ara ogun molasi verdim