Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baloncuk senin 1 tane mi bebek benden önce hamileydin diye hatırlıyorum büyüğün de var değil miBende bal0ncuk ama o harfi ile yazılmasına irite oluyorum orası rakamla 0![]()
![]()
Malesef türkitede yaşıyorum
Sana cok özendm
32 yaşndaym7.5 aylk kızım var
Tüp bebek ve gebelik sürecinden sonra 25kilo verdm
Kalan 5-6 kilo gitmio
Yarışmacı arkadaşlara baŞrılar dilerm![]()
Daha önce sana kısa cümlelerle derdini anlat demiştim. Yukarıda yazdıkların gayet anlaşılır.Selamlar
Ben yazi yazamiyorumanlatmaya çalışıyorum anlamadiklari için yoruldum
Migi demek imla hatasi anlatım yazım bozuklugu demek![]()
Elhan
Çok geçmiş olsun fesangcımÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
neyse ki yarın okullar tatil
![]()
Anadilim migi dili ama türkçeyi çevirmek cevapla basmadan ne yazdim acaba okuyorum tıkladıktan sonra yanlış yazdigimi farkediyorum o dereceDaha önce sana kısa cümlelerle derdini anlat demiştim. Yukarıda yazdıkların gayet anlaşılır.
Seni anlamayan insanların arasında çok dolaşma sıkıntı yaşamazsin. Durumlara çok takılma mesela. Seni tanıyan tanimayan herkes okuyor orada yazdıklarını. Burada kizsak etsek de zoruna gitmez. Sikintini anlıyorum. Yalnız bunun sorumlusu duymadaki problemin değil. Benim 29 yıllık meslek hayatımda görme, duyma engeli olan öğrencilerim oldu. Yazı yazmada böyle uç noktalarda hatalar olmuyordu. Düşüncelerini, duygularını normal bir şekilde yazıya dökebilmelisin. Eğitimle alakalı. Bunu aşmak için akici kitaplar okumanı tavsiye edebilirim. Ben diye başlayıp siz diye bitiremezsin eylemleri. Anadilin Türkçe değil miydi diye merak ediyorum bazen. Yabancı dilde düşünüp bunu Türkçeye çeviriyor musun?
Dediğim gibi üzülme eskisine göre daha iyisin. Gayret et düzeltmek istiyorsan tabi.
Sorularıma cevap verirsen çok sevinirim. Basit cümlelerle.
Son bir soru daha konuşurken karşıdaki insanlar ne demek istediğini anlıyor mu?
Afiyet olsun kaptanimSabah
Bir dilim tb ekmeği
Peynir,salatalık
Yumurta
Çay
Yarım muz
Akşam
4 kaşık sebzeli ciğer
4kasık makarna
Ayran
Birazdan kahve içicem hiç vakit olmadı
Zipzip-
Çok iyi yapıyorsun.Bu aralar biraz çocuklar la ilgileniyor um dış çıkarıyor minnak olanbirwz iyi olsun full devam kaptanım
Afiyet olsun canimSabah
Tarçınlı türk kahvesi
2 adet haşlanmış yumurta
Öğlen
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
Aksam
Akdeniz salata
2 litre su
Afiyet olsun canım yeni mi katıldın ilk kez görüyorumSabah
Tarçınlı türk kahvesi
2 adet haşlanmış yumurta
Öğlen
1 tabak makarna
1 kase yoğurt
Aksam
Akdeniz salata
2 litre su
Bence kilo almadan geleceksin ama masterfite ekliyorum canimAh ahZipzip- kaptanım ben şimdiden soyleyim beni bu hafta masterfite yaz olur mu kilo almış olarak gelicem korkarım cumaya yarın bi detox deneyim bakalım
Selam kızlar tanışalım ismim hilal :)ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Evet canım ilk günümAfiyet olsun canım yeni mi katıldın ilk kez görüyorum
1- Ana dili migi dili bir şey olabilir miAnadilim migi dili ama türkçeyi çevirmek cevapla basmadan ne yazdim acaba okuyorum tıkladıktan sonra yanlış yazdigimi farkediyorum o derece
Durumlar içimi dökme yerim ama çok fazla taşlanılyorum
Kitapyurdudan 6 kitap aldım birisi irade terbiyesi adi
Kitap okumayı çok severim okurken çeviri yapıyorum hele ne demek istiyor diye düşünmeden edemiyorum çok zor o ya
Son soru :
Karşıdaki insanların ne demek istedigi bazen anlamıyorum ablane diyor ya ne demek istiyor diye kendime soruyorum
![]()
![]()
Sen durumlara mesaj yazmayı birak. Derdini eşinle , arkadaşlarinla, burada paylaş . Ömür boyu dil kullanacaksın kk ile bitmiyor bu iş.