- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Aynen öyle.Ay çok enteresan... Bazılarının kafası değişik çalışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.Ay çok enteresan... Bazılarının kafası değişik çalışıyor
Aşkitom şimdi pilatesim bitti, adım tamamlıyorum. Bugün hop hop zıpzıp yapmıyciim orası ağrıyo hala. Özle beni anacııımDur pastelfitime bir etiket çakayım
pastelfit bebeğim
Dinlendin mi geçti mi ağrı sızı
Ömrüm seni özlemekle mi geçecek
Akşam abimlere gideceğiz. Dönene kadar işini gücünü bitir, çayını eline al beni ösle anacım![]()
Ya baktım şimdi pazar günü olmuş. E ben nerdeydim görmemişim hay yarabbim ya..Aynen öyle.
5 dk geçirmiş laobali demişAynen öyle.
Senin görmemen çok ilginc.Ya baktım şimdi pazar günü olmuş. E ben nerdeydim görmemişim hay yarabbim ya..
Ben de kaçırmışım olayı. Ayy ne güzel saçını başını yolardık demiiiYa baktım şimdi pazar günü olmuş. E ben nerdeydim görmemişim hay yarabbim ya..
"Çok sırnaşıksınız ben sarayıma dönüyorum. "5 dk geçirmiş laobali demişbizimle bir gün geçirse naapacaktı acaba
![]()
Ben de şaşkınımSenin görmemen çok ilginc.![]()
Herhalde"Çok sırnaşıksınız ben sarayıma dönüyorum. "
Olabilir mi?![]()
Havuza gittin galiba.Pazar günü napiyodum ki ben yaa![]()
Tamam yuzmedeydik ondan sonra çocuğu avm'ye falan götürmüştüm geçmişe çok bakamamışım demek kiPazar günü napiyodum ki ben yaa![]()
Aynen kuzum.. aaa resmen 5 dk düşündüm kafam bir dünyaHavuza gittin galiba.
Cordelia
Zipzip-
erenmothers
9.30: Dere otlu peynirli omlet, domates, kapya, pancar, siyah zeytin, 1 dilim ekmek ve çay
12.10: Sütlü kahve ve cevizli kuru kayısı (3)
18.00: Kelebek (tavuk, tavada), marul salatası, köz biber ve ayran
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3022503
Birakma bizi, bak başımıza neler geliyor sen yokken. Ben de spor yapıyordum. Elif hemen engellemiş. Yoksa bizden de banlanan olurdu. Cevap versen polemik diyorlar.Aynen kuzum.. aaa resmen 5 dk düşündüm kafam bir dünya![]()
Bundan sonra nöbetleşe gidelim wcye bileBirakma bizi, bak başımıza neler geliyor sen yokken. Ben de spor yapıyordun. Elif hemen engellemiş. Yoksa bizden de banlanan olurdu. Cevap versen polemik diyorlar.![]()
Yeni gelenlere bir şey demeye korkuyorum. Biz burada samimi dille konuşuyoruz. Gelenlere ilk gün bile aylardır tanıyor gibi yaklaşıyoruz. Hemen kaynaşiyoruz. Haklı galiba laubalilyiz.Bundan sonra nöbetleşe gidelim wcye bile![]()