- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Her zaman elit görünmüştür bana orasıAyyy ağzın bal yesin ilk tercihim orası

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman elit görünmüştür bana orasıAyyy ağzın bal yesin ilk tercihim orası
Ben de bakamıyorum. Spor ve menü etiketleri oluyor. Etiketler içinde kayboluyorum.Proyum ama hiç bildirimlere bakmıyorum
Tek tek okuyorum çok fazla bildirim oluyor göremiyorum etiketleri
Güzel bir yüzük almıştı en sonGüzel bir gün dilerim size. 41 kere maşallah.Eşim şimdi uyandırıp diyeyim gel suraya gidelim gider şimdi o yönden hakkını yiyemem. Benim kabul etmeyeceğimi biliyor. Yoksa davette eder çiçekte yollar. Çok yaptı. Sağolsun.
Zipzip- böyle değişik bir odun benim koca.
![]()
Vah yavrum 4 yıllık diyorsun 30bin Euro yu geçmesin diyorsun.bu fiyata bulursun da Allah bilir evin içi nasıldır3+1
En fazla 4yillik olsun
Muhiti ben bilmiyorum esim biliyo, eskisehirin guzel yerlerinden
Cok icerde olmasada sorun degil
30bin euroyu gecmesin
En ust ve en alt kat olmasin
Kriterlerim bunlar
Kahvaltıda olur.Gidip yiyimmi bende![]()
Alır sağolsun. Hadi bugun iyi konuşalım hakkında.Güzel bir yüzük almıştı en son![]()
Yarın yazacağım kaç lira olduğunu geçen hafta 5 liraydı Çarşamba pazarinda Aktepe ye yakınız :)Nerden baksan bi 8 tl vardir :)
Ne güzel canım doymuşsunGüzel bir gün dilerim size. 41 kere maşallah.Eşim şimdi uyandırıp diyeyim gel suraya gidelim gider şimdi o yönden hakkını yiyemem. Benim kabul etmeyeceğimi biliyor. Yoksa davette eder çiçekte yollar. Çok yaptı. Sağolsun.
Zipzip- böyle değişik bir odun benim koca.
![]()
Haklısın canım.valla korona dan önce kar yağışin da okullar kapanırdi.bi sene çok yağdı ama bir gün tatil oldu.okul da uzakta aklım hep kızda kalıyorNerden baksan bi 8 tl vardir :)
Aynen canim amin insallah.
Cikmak zorunda olanlar ne yapsin![]()
Vah yavrum 4 yıllık diyorsun 30bin Euro yu geçmesin diyorsun.bu fiyata bulursun da Allah bilir evin içi nasıldır![]()
İyi konusalim herşey güzel olsunAlır sağolsun. Hadi bugun iyi konuşalım hakkında.![]()
Aynen öyle.Ne güzel canım doymuşsunbelli bir süreden sonra ev daha çekici geliyor ve ev yemekleri ilk tercihin oluyor. Çiçek yerine de 1 kg et alıp gelsin istiyorsun
![]()
Aynen öyle canım orada oturanlar sağlıklı mutlu otursun kismetimiz de var ise bize de almak nasip olsun inşallahHer zaman elit görünmüştür bana orası![]()
Saat başı uçuyor hangisine nasıl yetisicez ben anlamadım
Çok geç keşfettim canım şimdi doyamıyorumBu menemen aşkı nerden geliyor
Domatesleri konserve mi kullanıyorsun
Bir de güney cephe olsun canım3+1
En fazla 4yillik olsun
Muhiti ben bilmiyorum esim biliyo, eskisehirin guzel yerlerinden
Cok icerde olmasada sorun degil
30bin euroyu gecmesin
En ust ve en alt kat olmasin
Kriterlerim bunlar
Geceleri bi coşuyoruz kocayı uyutan geliyor.Gece gece de pek kalabalığız ziyaretcimiz çok :))