- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Tabi tabi.Bir de güney cephe olsun canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi tabi.Bir de güney cephe olsun canım![]()
Anladım canim bende çok sevmiyorum olmasada olur benim içinÇok geç keşfettim canım şimdi doyamıyorumcanım marketten pazardan yumuşak domates arıyorum, marketlerde özellikle çıkma domates oluyor kenara ayrılıyor onlardan alıyorum genelde
Rabbim huzurlu oturmayı nasip etsin.Ablamlar 1.600.000 TL ye aldı geçen ay.sandriyon
Durum okadar kritik diyosunVah yavrum 4 yıllık diyorsun 30bin Euro yu geçmesin diyorsun.bu fiyata bulursun da Allah bilir evin içi nasıldır![]()
Menemen olmasa da olur dedi. Bunu ben bile kabul edemem.Anladım canim bende çok sevmiyorum olmasada olur benim için![]()
Çok sağol canım. Amin.Rabbim huzurlu oturmayı nasip etsin.
80 kavanoz menemen yaptım.bitecek diye aklım gidiyorAnladım canim bende çok sevmiyorum olmasada olur benim için![]()
Evet tatlim. 500.000 TL ye cok zor. İstanbul'da yok.Durum okadar kritik diyosun
Gercekmi ya![]()
Bakmakta güzel.Ben se Hatay’dan ev bakıyorum ama paramız yoksadece bakıyorum , memlekete gittiğimizde de eşimle yeni evler nereye yapılmış diye geziyoruz
![]()
Aynen canım.gir şu meşhur ev sitesine anlarsın.burasi TÜRKİYEDurum okadar kritik diyosun
Gercekmi ya![]()
Hayallerini yüksek tut.rabbim ol derse olur canımBen se Hatay’dan ev bakıyorum ama paramız yoksadece bakıyorum , memlekete gittiğimizde de eşimle yeni evler nereye yapılmış diye geziyoruz
![]()
Uzdun beni kralin kiziKahvaltıda olur.![]()
One ya
Ne ?Ablamlar 1.600.000 TL ye aldı geçen ay.sandriyon
2+1 de olabilir yaBir de güney cephe olsun canım![]()
Hayalim yayla eviHayallerini yüksek tut.rabbim ol derse olur canım![]()
Sen gel 1+1 alUzdun beni kralin kizi
One ya
Gecen esim 650bine bulmus bende diyorum sende luks evlere bakma duzgun bi apartman dairesi neyimize yetmiyo diyodum
Ne ?
Agam benle alay geciyir
2+1 de olabilir ya
Ayy ben Karadeniz liyim oradan isterim bakHayalim yayla evi![]()