- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.165
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ablacim iyi derslerGeçmişi bitiremedim.
Zamanım kalmadı.
Tertemiz bir perşembe diliyorum hepimiz için. Görüşürüz kızlar![]()
Herkesi İstanbul'da sanıyorum. Antalya da tatil yok.Günaydın ablacim iyi dersler![]()
Burdada az yagmışSüper Sevindim.Burda da çok yok beyaz olmuş azcık.
Hahaha jet hızıyla düzeltmen başarılı
Günaydın canimgünaydınnn![]()
Bendede vardıda elimde öldü bir anda hastalandı lmadım bir dahada.Öyledir bebişim. Teşekkürler.![]()
Günaydınalr çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin![]()
Hocam günaydın iyi dersler olsunGeçmişi bitiremedim.
Zamanım kalmadı.
Tertemiz bir perşembe diliyorum hepimiz için. Görüşürüz kızlar![]()
Tatlı rüyalar.günaydınnn![]()
Niye çalışmıyor ki?Ankara da bugun dolmuslar ve Özel halk otobüsleri calismiyor okula,ise gidenler icin zor bir gun olacak..
Kar varmı orada yada grev filanmıAnkara da bugun dolmuslar ve Özel halk otobüsleri calismiyor okula,ise gidenler icin zor bir gun olacak..
Akaryakit zammi sonrasi fiyat artışı olmazsa calismayiz demislerNiye çalışmıyor ki?
Afiyet olsun canimDünkü menüm
Sabah filtre kahve probiyotik yeşilçay
Öğlen : bi kase sade pilav
2 yumurta
Domates
Zeytin
( kore usulu kahvaltı gibi oldu)
Ara: elma ve çay
Akşam
1 kase arabaşı çorbasi
1 kase kuru patlican yemegi
Salata
Yogurt
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_
gewezebidik
Adım
Mecbur olması lazım onlarda hakli. Hergün zam geliyor. Çok zor. İnsanlara olacak olan.Akaryakit zammi sonrasi fiyat artışı olmazsa calismayiz demisler
Sadece belediye otobusleri calisiyor
Duraklar cok kalabalık..
Kar yok abla grev yapiyorlarKar varmı orada yada grev filanmı