Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin :KK70:
Yaaa çok geçmiş olsun eppekim

Günaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin :KK70:
Geçmiş olsun canım, evet insan yaşaya yaşaya uzman oluyor. Tez zamanda geçer inşallah 😘

Ayyy neguzel bir menuuu afiyet olsun 😍

Gecmis olsun canim

Benim korktugum turkiyede kar bitip buraya gelince biz evlere kapanacaz 🥺
Neyse ramazanda evfe kalsakda olur onemli olan 5.aya kadar havalar duzelsin subhaneke dinimiz amin:dua:

Menu cok guzel cnm afiyet olsun

Ben kacirmisim canim ya kbakma
Sen buralarda yenisin galiba bebegim diyecektim :KK14:
Havam sondu😂
dimi dimi çok güzel bir menü olmuş :olamaz:

Süper canım çok güzel olmuş hiç aç kalmadın dimi ekmekte yok oh oh diren 1 günümüz kaldı 🤭😂😚
Hayir:KK12::KK12: hic ac kalmadim :kızgın:hicte ekmek yemedim:KK67:
Bugun kutsal Perşembe. Bugün no ekmek sandriyon sandriyon
:sopa::sopa:
En büyük kaptan yeşil kaptan. Bu hafta ben de yeşile geçecegim. ❤️❤️❤️
Ben bu hafta izinmi alsam diyorum
Cok yogun olucam
Adım neden yok ??? Bunu bilmiyordum

Perşembe kaptanların işi oluyor o yüzden ama isteyen atabilir🎈
Bende odem olmasin diye saniyodum
Bazı arkadaşların kilo ibrelerinin altında yazılar var şu kilodan su kiloya gelmiş bu kadar olması fln yazıyor baktım baktim kendime nasıl yapacağımi bulamadım 😢 sadece kilo ibresi bunu nasıl yaptınız
25in ustunde oluyomus bende simdi ogrendim
dimi dimi çok güzel bir menü olmuş :olamaz:
Evet tam benlik

Kızlar sabah çok mutlu oldum 😊 eşim bana zayıfladın dedi. 3 kilodan daha fazla vermişsin gibi dedi. Sevindim ya ne bileyim böyle şeyler duymayı özlemişim.
Yürümek ne kadar etkiliymiş. Belim inceliyor gibi hissediyorum 😊 bu grup bana çok destek oluyor, hepinize çok teşekkür ederim :KK68:

İyi akşamlar kızlar. Devrildiğim yerden kalkamıyorum şu an, uyuyakalmadan yazayım hemen günü.

Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta,
1 greyfurt, 15 tane fındık.

Öğlen 13.30
1 büyük tabak yoğurtlu kabak yemeği.

Akşam 18.00
Karnabahar kısırı (Dayanamadım yine 😒 1 küçük karnabahar, bolca yeşillik, 1 yk zeytinyağ ve 1 yk salça ile)
2 parmak kadar tavuk ızgara,
Yarım avuç yet fıstığı.

Su:3 lt
Adım⬇️Eki Görüntüle 3022514
@yildiz4kc Zipzip- Zipzip- @Cordelia She-Raa She-Raa
iyi de karnabahar kısırında sorun yok ki afiyet olsun
biraz şişirir sadece o kadar :KK200:

Back
X