Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni gidi seniiiiKilo paylasmicam ki![]()
Artık sasiramıyorum alıştım
sen nerdesn yahuuuuuuuuuuuuuÇok güzel eksi canim hosgelmis 7lerin
Su enerjiye tepkisiz kalamam haydeeee
Tebrikler canim
Bugün herkes çok mu süper
Kilo aldım bu aralar sabah kahvaltini kaldirip 2 ogunle devam edecegimSeni gidi seniiii
Ben de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.Yok canım ben kasım sonu katılmıştım. Ama tanışalımcok memnun oldum
![]()
Yaaaa süpersinGeçen cuma günü : 95.6 kğ
Bugün : 94.7 kğ
Fark : - 900 gr
Zipzip-
Cordelia @L u c i a
Eki Görüntüle 3023290
Hoşgeldin canımBen de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.
36yaşındayım, ankarada yaşıyorum. 2kızım var. Memurum lakinki çoook yoğun çalışıyorum.
Ocak 2021 de cuma yarışmasıyla takıma katıldım. 15 Mayıs 2021e kadar online diyetisyen +takımla 99.9 kilodan 72.9 a kadar düştüm. Sonra bir bıraktım allah ne verdiyse yedim. 8 günde 8 kilo alarak rekora koştum. Şuan 84 kg ile tekrar aranızdayım![]()
Tekrardan hoşgeldin o zamanBen de memnun oldum. Senin nezdinde kendimi tanıtayım. Öncelikle nickim; kedimin adı chedar ve kraliçe nin birleşimi:)) chedariçe. Değiştirmiştim ama olmadı geri döndüm.
36yaşındayım, ankarada yaşıyorum. 2kızım var. Memurum lakinki çoook yoğun çalışıyorum.
Ocak 2021 de cuma yarışmasıyla takıma katıldım. 15 Mayıs 2021e kadar online diyetisyen +takımla 99.9 kilodan 72.9 a kadar düştüm. Sonra bir bıraktım allah ne verdiyse yedim. 8 günde 8 kilo alarak rekora koştum. Şuan 84 kg ile tekrar aranızdayım![]()
Ayy ne güzelllKilo bildirimimi yapmadan önce şunu söylemek istiyorum ki çok çok çok mutluyum
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.6
Fark -1100
Hoşgeldin 7 li rakamlar
Zipzip-
Afiyet olsun canimDünkü menüm
10:00 probiyotik yeşilçay
12:00 tavuklu yulaflı salata
Çay
14: 00 cappucino
Elma
19:00
1 tabak arabaşı çorbası
Roka salatasi
Yoğurt
4 kaşık salçalı arpa şehriye pilavi
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_
gewezebidik
Adım
Teşekkür ederim canımmmTebrik ediyorum canımNe güzel bir eksin var
![]()
Kesinlikle haftaya daha bi coşkulu olacakSanırım bu hafta bol eksili olmuş herkesi tebrik ediyorumsabit ve benim gibi artı gelenlere de sağlık olsun haftaya eksiye düşeriz diyorum
![]()
Allah'ım buradaki tüm şiskolarin yüzünü her cuma güldür inşallahNe güzel eski
Oo abla süper
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Uu ne güzel eksiler
Günaydın cordisim ❤
Günaydın kaptanım ❤
Güzel eksi canim
Övgülerinize layık olmaya çalışacağım![]()
Tebrik ediyorum canım
Yaaaa çok tatlısınAllah'ım buradaki tüm şiskolarin yüzünü her cuma güldür inşallah
![]()