Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kahkaha attım
Karar verdiysen ekleyelim canimTesekkur ederim cnm
Ayyyyy 2 kaptanda cok iddiali
Yesile gectim bide ya gordunmu
Kalsammi napim sastim ben simdi![]()
At bakalım beybi.
Afiyet olsun canimMenü
Sabah
1.5 tam buğday ekmeğine
Yeşillik 1 kk peynirle sandviç
Ara
Eki Görüntüle 3023632 yarim muz üstlerine az fıstık ezmesi kakao, Sütlü filtre kahve
Öğle
3^4 patates 3 tane nugget( ödül olsun)
Aksam(16:40)
Eki Görüntüle 3023634 Eki Görüntüle 3023635
Su: henüz 1 lt adımlarım şuan 4652 deZipzip-
Cordelia
Cok yediysemAkşam yemeğini yeyince size de bir ağırlık çöküyor mu ? Sanki hersey bitmiş uyku moduna geçmiş gibi![]()
Selam canim hayirli olsunSelamlar :) ben spor salonuna yazıldım, ama nasıl az yemek yerim bilmiyorum. Motivasyonunuz nedir?
Kolay gelsin canimBen ortalık toparlamaya girişiyorum yağlarım da yansın inşallah![]()
Benim motivasyonum burası. Kimine özeniyorum kimini kıskanıyorum kimini rakip görüyorum.Selamlar :) ben spor salonuna yazıldım, ama nasıl az yemek yerim bilmiyorum. Motivasyonunuz nedir?
Çokta yemedim sanki yaAfiyet olsun canim
Cok yediysem
Selam canim hayirli olsun
Spor yaptigimda yeme istegim gidiyor emeklerim bosa gitmesin diye düşünüyorum
Kolay gelsin canim![]()
Ahaaaa kimi kıskanıyorsun, kime özleniyorsun rakibin kimBenim motivasyonum burası. Kimine özeniyorum kimini kıskanıyorum kimini rakip görüyorum.![]()
BeniBenim motivasyonum burası. Kimine özeniyorum kimini kıskanıyorum kimini rakip görüyorum.![]()
Akşam yemegi
Ben hiç bergeni merak etmiyorum çünkü hikayesini okudum size ii izlemelerGel abla yemek yiyip Bergen e gireceğimağlarız biraz
Hayaller -2 kg
Yok yaaaaHayaller -2 kg
Hayatlar -500 gr![]()
Ara öğün yapsan açıklamazsin bol su tuket tarçınlı süt yorgut fln yer alışırsın canımSabah: Tavada bir yumurtayla 4 kaşık yulaf üzerine çok az kaşar ev domates sos
Öğle:1 tabak yeşil mercimek- 1 luppo
Akşam: Lavaş içine kavurma böbrek
Sanırım ben hala o düzene giremedim kesin uyuyana kadar acıkırım....