- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel eksi tebrik ederim canim
Afiyet olsun canimElhan
Zipzip-
Cordelia
9.00: Saiata (yumurta, beyaz peynir, yeşil zeytin, domates, kapya, sarmısak, nane, dereotu) ve papatya çayı
12.30: Sütlü nescafe ve cevizli kayısı (3)
18.00: Karışık kızartma (patates, karnıbahar, kabak ve biber) ile dereotlu sarmısaklı yoğurt
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3023707
Muhteşem.
Eline sağlık canımMerhabaaaa
MasterFit takım listeleri aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur. Hata varsa Bildirmenizi rica ederiz.
MasterFit Yarışması 26. Hafta 11.03.2022 Cuma Kırmızı Takım pastelfit
Kırmızı Kaptan 62,10fesang
Kırmızı 59,20@Maviokur Kırmızı 60,30@Migim Kırmızı 70,10@DombiliKus Kırmızı 83,40@Nefesimmmsin Kırmızı 63,90@Kmsl Hnd Kırmızı 71,30@Kinoalihatun Kırmızı 77,05@60kiloyum Kırmızı 85,30@Busra 17 Kırmızı Sarı 68,80Mavi Takım Elhan
Mavi Kaptan 63,30@ugurbocuuu Mavi 57,90@s i d e l y a Mavi 70,2_ASTRAL_
Mavi 75,30erenmothers
Mavi 76,30@She-Raa Mavi 89,20@EppekArasi Mavi 78,25@gewezebidik Mavi 68,90Zipzip-
Mavi Sarı Yeşil Takım Cordelia
Yeşil 64,20@dolunaydagel Yeşil 79,60@eceboce Yeşil 67,05@L u c i a Yeşil 84@Chedarice Yeşil 84,00@gezegenfeza Yeşil 73,10@Lavinia_98 Yeşil 61,65@HanimKelesimiGetir Yeşil 58,60@AhSen_2504 Yeşil 85,30@sara_28 Yeşil 94,70sandriyon
Yeşil 64,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 67,20@HLLAK Yeşil Yeni 67,50@Kendinin en iyi hali ol Yeşil Yeni 70,90@HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni 54,70Yeşil Takım Ortalama Sonuç izinli üyeler @Aomine Daiki izinli ????? 61,20@Brzhuzur izinli @Kahve __Kokusu izinli @ada81 izinli @sengulll izinli @KarlarKralicesi izinli @Tutku44 izinli @DeryaOnDiet izinli @Birgaripanne izinli @Meyaski izinli Onur Üyeleri @Mefkurem Onur Üyesi @askrhpozitif Onur Üyesi @Bal0ncuk Onur Üyesi @asysss Onur Üyesi @Zeynep_Nihal Onur Üyesi @aypare ackerman Onur Üyesi @masal_19 Onur Üyesi @sulisim Onur Üyesi @kackaloribu Onur Üyesi @Emma3 Onur Üyesi @MaYa_MiLa Onur Üyesi @aytozuvegece Onur Üyesi @oya17 Onur Üyesi @pokemonn1 Onur Üyesi @limonlutarcinlikek Onur Üyesi @mavilimYesilim Onur Üyesi @UcurtmaAvcisii BEKLENEN üye
Ben en minnoş balık olayımTamam sazanı biliyorum.![]()
Muhteşem işte bu
Afiyet olsun canım ohh adımlar da mükemmelElhan
Zipzip-
Cordelia
9.00: Saiata (yumurta, beyaz peynir, yeşil zeytin, domates, kapya, sarmısak, nane, dereotu) ve papatya çayı
12.30: Sütlü nescafe ve cevizli kayısı (3)
18.00: Karışık kızartma (patates, karnıbahar, kabak ve biber) ile dereotlu sarmısaklı yoğurt
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3023707
HayırRakipleri belirledim. Yeşil takımi bekliyorum. Bı netlessin.Elhan hangi balık olmak istersin ben sardalya yapmışım.
![]()
Ay ne guzel hazirlanmis bir tablo boyleYeşil Yeşil Yemyeşil Güzel Takımım Sizlerle daha yakın olabilmek için yeşil takıma geldim.
Hellooooo![]()
![]()
![]()
Yeni arkadaşlarımıza tekrar hoşgeldin diyorum.![]()
Öncelikle Bu hafta diyette olmayanların bilgi vermesini rica ediyorum. Free listeye almak istiyorum.
Yeşil Takım olarak, Kırmızı ve Mavi takıma meydan okuduk. Sizlere sonsuz güveniyorum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sevgili Yeşil Takım,
Gün sonlarında menü paylaşıyoruz.
P.tesi Kontrol tartısı var saat 13.00 kadar kilomuzu bildiriyoruz.
Cuma günü tartılıp resimli kilo bildirimi yapıyoruz.
Spor zorunlu değil.
sandriyon ve @dolunaydagel Yeşil Kaptanlık için müsait misiniz? Sizlerden uygun olan yeşil kaptan olabilir. Tabi isterse.
@Cordelia Yeşil @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Lavinia_98 Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @sara_28 Yeşil sandriyon
Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil Yeni @Kendinin en iyi hali ol Yeşil Yeni @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni
Ablacim var tabikide bu hafta yesil takilim ben yaOlur mu bitanem içinde yarışma isteği varsa lafı bile olmaz.![]()
Kolay gelsin canimAy ne guzel hazirlanmis bir tablo boyle
Ablacim var tabikide bu hafta yesil takilim ben ya
Suan kalkip seker hamurlu kurabiye yapmaliyim
Ama cok yorgunum yaaa
Kalkimde yapim bari pofffff
Ne hayır?
Yok canımerenmothers rakibin var mı senin?
Sardalya’ya hayırNe hayır?![]()
Sen seç canım. Gümüş balığı olur mu?Sardalya’ya hayır
Çok minnoş oldu.
Gümüş balığı mıSen seç canım. Gümüş balığı olur mu?