- 8 Eylül 2016
- 103.318
- 438.153
- 898
- 36
Ayni benEneeee yulafla kilo alıyor. Benim yeğenim de çok sever. Zaten tatsız tuzsuz şeylere bayılır.![]()

Tek tek yulaf yiyorum bazen süt yogurt olmadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni benEneeee yulafla kilo alıyor. Benim yeğenim de çok sever. Zaten tatsız tuzsuz şeylere bayılır.![]()
Cok yiyorum abla gidip gelip yulaf tirtikliyorumOnu nasıl başardın![]()
Zaten bugün yok kaç km yürüdüyse artık geri dönemediAramızda kalsın durmadan spor yapıyormus. Kuş kadar yiyormuş. Kırmızı kaptan vız gelir , yeşil kaptanı tanımam diyormuş. Yaaaa![]()
Gerçekten ilginçCok yiyorum abla gidip gelip yulaf tirtikliyorum![]()
Bana 1 paket 1-2 ay gidiyorDun markete gittik yanina bile yaklasmadim![]()
Yürüsün biz de açarız videoyu oynarız. Eşi şimdi tuzaklar kuruyordur. Ciğerciye mi giderler Adana yemeye mi bilmem.Zaten bugün yok kaç km yürüdüyse artık geri dönemedi![]()
Yemez ki , yarın beni yenmek için hiçbişey yemez bugünYürüsün biz de açarız videoyu oynarız. Eşi şimdi tuzaklar kuruyordur. Ciğerciye mi giderler Adana yemeye mi bilmem.![]()
Bence de.Yemez ki , yarın beni yenmek için hiçbişey yemez bugün![]()
Yulafbar yedim kahve içtim hazmedeyim 14.30’da spora başlıyorum. Yürüyüş-pilates-kardio
Önümüzdeki 3. cuma 1 Nisan ve ben Nisan’a kısmet olursa 60 olarak gireceğim.
Hedef önemli![]()
Spora bekliyorum seni kaptanım gel karşılıklı eriyelimYürüsün biz de açarız videoyu oynarız. Eşi şimdi tuzaklar kuruyordur. Ciğerciye mi giderler Adana yemeye mi bilmem.![]()
Eşimle pazara gideceğiz. 5 gibi yapabilirim ancak.Spora bekliyorum seni kaptanım gel karşılıklı eriyelim![]()
Ok neyse haftaiçi yaparızEşimle pazara gideceğiz. 5 gibi yapabilirim ancak.aklım sporda kalacak.
![]()
Bu arada saat 14 değil 15 mişEşimle pazara gideceğiz. 5 gibi yapabilirim ancak.aklım sporda kalacak.
![]()
15 hazirana kadar 70 olsam o bile güzel. ama nasıl olacakYakaladım seni tatlı çekirge
Hala yemek konuşuyo, bırak bunları , gel bak sana ne diycemGel sana 2 ayda 10 kilo verdirelim 75 ol, hatta Haziran ortasına 70 bile olursun. Ama kendine inanmalıdın önce anlaştık mı , bu yazı musmutlu geçirmeni sağlıyalım
![]()
kahvaltı yaptım, kahvemi içtim. başka hiçbir iş yapmadım. tembel tembel oturuyorum. aslına içeride işim var ama uyku çöktü
İyiyim canim sen nasilsinKızlar nasılsınızzzzz bu hafta gelemedim işlerimi bitirdim bende bittimbugün de bir kaç eksiğimi tamamlarsam bu iş tamamdır.Yarın yeniden diyet moduma geçicem
![]()