Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE❤️❤️❤️
Hanımlar iyi pazarlar kimseler yok , herkes ailesiyle meşgul tabi ki. Lütfen kendinize de vakit ayırın. Adım tamamlamaya çalışın, 15 dk spor yapın. Kaçamak yapmayın. 2 kare bitter diyip geçmeyin hergün hergün yendiğinde olmuyor maalesef. Burda ortak bir amacımız var ve grup olarak hareket ediyoruz. Lütfen düzene ayak uyduralım.
Sonuç olarak yaptığımız herşey kendimize fayda sağlayacak. Kimse sizin yerinize spor ve diyet yapmayak bunu unutmayın❤️

fesang fesang
Maviokur Maviokur
Wilma11 Wilma11
60kiloyum 60kiloyum
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Kinoalihatun Kinoalihatun
Hallederiz Hallederiz
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Amine Busra Amine Busra

Bir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
Canım sen elinden geleni yap vicdanın rahat olsun. Yiyince daha kötü hissedeceksin. Beni düşün mutlu ol. :halay::halay:Cuma günkü artiyi atamadım hala ama peşini bırakmayacağım. Mantı bildiğin hamur yemedigin bir şey değil ki :rapci:cuma günü yersin çok kalmadı ki 😌😌

İyiyim canim sen nasilsin
Ellerine saglik yoruldun ♥️♥️
Valla hasta ettim soğukta kendimi yine de iyi sayılırm acayip yoruldum yaa ayaklarımın altı sızladı ama bitti şükür:dua: sen nasılsın valla özledim burayı ya elime aldım hep okumak ıcın ımkansızdı yarın tam mod devammm🤩🤩

15 hazirana kadar 70 olsam o bile güzel. ama nasıl olacak 🤦‍♀️

kahvaltı yaptım, kahvemi içtim. başka hiçbir iş yapmadım. tembel tembel oturuyorum. aslına içeride işim var ama uyku çöktü 🥱😴
Çok güzel sakın uyuma çünkü
Kahveden 30 dk sonra çok iyi yağ yakılıyor.
Ben de 30 dk olmasını bekliyorum.
Hadi danslı videoyu yapalım, hem de Cordelia Cordelia kaptan 1000 puan veriyor:KK49:

Valla hasta ettim soğukta kendimi yine de iyi sayılırm acayip yoruldum yaa ayaklarımın altı sızladı ama bitti şükür:dua: sen nasılsın valla özledim burayı ya elime aldım hep okumak ıcın ımkansızdı yarın tam mod devammm🤩🤩
Ex kaptanım geçmiş olsun bitanem 💙 Özleme tatlım daha çok gel. :KK25:

İşlere bir minik tatlı arası 😊
8EAD9DD6-D721-4B6F-92BD-F603DBE11B7A.webp
Muzlu yulaf lapası 🥰

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bizde ozledik seni♥️
Iyiyim bende aynen devam ediyoruz burda🥰🥰

Kıyamam yeşil çiçeğime. Ellerine sağlık.🤗♥️ Geçmiş olsun.🤗

Back
X