Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende 6500 de kaldim devam edecegim
Diziden once bitirmem lazım adımları 🤭

Kar durumu nasil yarında tatil olur mu hic haberlere bakmadim bugun
Hepsi eridi çok şükür
h13003.gif

Buzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım arada🤪 Tutmayın beniii😀
Ellerine saglik 🤩🤩

Yok bitanem pazarımız cuma günü. :confused:
Yürüyüşe çıktım. Dışarıda biraz kedilerle oyalandim. Bayağı vakit geçmiş. Rüzgardan da yuruyemedim. Sahile inmemeliymisim evin çevresinde yürüsem iyiymiş. Dondum geldim. O 8000 adım atılacak sonuçta di mi....ususem de pes etmedim.
İmoci koymayı da hemen öğrenmişsin:lülülü::lülülü::lülülü:
Ben geri mi kalıcam dur bakayım. Bozacik anlatacaktı...😁
Çok zevkli😍
Buzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım arada🤪 Tutmayın beniii😀
Hey maşallah 🧿 🧿🧿🧿eline sağlık canım

3 gun icmeseydin canim yaa 🙈🙈
Emziriyorsun di mi sen niye detoks suyu yaptin🙈
Valla cnm yaptığım şey 5,6 dal maydanoz, yarım limon, yarım salatalık ve 3 tane karanfil bu 3, 3 gündür tam anlamıyla diğer sudan icmedim hic🤣

15 dk önce ‘sevmedim demeee bana banaa’ diye elimde mutfak beziyle halay çekerek bulaşıkları topluyordum. Kahve içmeye oturdum, anaa kalkamadım ya yerimden. Nasıl ağrımış belim bacağım. Saatime baktım bir umutla, hedef de tutmamış daha. Bu ev işleri çok nankör kardeş😒
Hırs yaptın desene 🤣 ne yaparsan yap beni geçemeyeceksin cicikuş 🤣🤣🤣

Aslinda detoks suyu yaparken normal suyuda icmek lazim
Haftada 1 yapsan yeter sana 3 gun ust uste icme 😊😊
Valla onu unutmuşum detoks suyunu en son corana yeni yeni çıktığında içmiştim. yaparken araştırmam da neyse bundan sonra çok icmeyeyim

Evet yaa, pazara mı gittin:KK19:

Afiyetler olsun yağ olmasın inşallah

😭😭😭benim durumum berbat, hiçbişey yapamadım, yine akşama kaldı. Yarın olsa okul açılsa:deli:

Bugün dinlendir canım ayağını, adet de Cumaya eksi gelir dert değil🥰

Eline sağlık canım 😍

Ayyy mutfaktan çıkamadım, spor diye gittim yemek yedim geldim🤦‍♀️

Selam

😍

Doğum günü kutlu olsun😍

😍😍😍

Kesin:KK36:

Hoşgeldin canım hayırlı olsun başlangıcın, mavi ve yeşillere dikkat tehlikeli olabilirler:sus:

İyi gidiyosun😁
t2026.gif
Mavi ve yeşil derken canım bilemedim

Mavi ve yeşil derken canım bilemedim
Takımı cuma gunleri renklere ayirip rekabet yapiyoruz
Cuma en cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Mavi ve kirmizi takimda menu ve adim zorunluluğu var

Yesil takimda sadece menu zorunlulugu var

Alışırsıniz sisteme aktif olun yeter 🤗🤗🤗

m1211.gif
acayip basit anlatıyorum. Elhan Elhan
1nci adım : O ifade sitesine gir . İstedigin ifadenin sadece üzerine tıkla (seç yani, kopyalama yapma) seçtiğin zaman, sitenin adres çubuğuna otomatik kopyalanacak
2nci adım : oraya yapışan adresi kopyalayıp, burada mesaj yazma kısmına gel, burada resim ekleme bölümüne tıkla
Sana bir ok bir de zincir gösterecek, zinciri seçip yapıştır. Ekle
İfade haziirr
Ayrıntılı anlattım ama kısacası, beğendiğin ifadeyi seçip, burada belirttiğim zincire ekliyorsun. URL biciminde olacak.

Kızlar bişey soracm yaa uzun zamandır detoks suyu yapmamıştım. 3 gündür detoks suyu içtim ama baya kötü ishal oldum. Acaba çok mu ictim yaa
Ahhh @fesang ahhh sana diyorum beni gaza getirme diye:KK4:
İlk yaptigim zamanlar benide ishal yapiyodu artik vucut alisti tepki yok. Nasil bir su yaptin?

Valla onu unutmuşum detoks suyunu en son corana yeni yeni çıktığında içmiştim. yaparken araştırmam da neyse bundan sonra çok icmeyeyim
Aynen, mantıken, adı üstünde detox, ariniyorsun, üstuste yaptığını düşünsene.

Valla cnm yaptığım şey 5,6 dal maydanoz, yarım limon, yarım salatalık ve 3 tane karanfil bu 3, 3 gündür tam anlamıyla diğer sudan icmedim hic🤣
Çok değilmiş ama etkisi fazla oldu demek. Biraz ara ver şimdi devam etme bir süre

Back
X