Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Valla tahminimin iki katına aldık yani bu fiyatlar beni kalpten götürecek 😩 canım gelenim gidenim kalmadı ya.. eltimle kayınbiraderim şehir dışındalar bir sene. Gorumcemi de eşim kovaladı geçen hafta🙈
Üzülme bitanem birkaç ay sonra iyi ki almışız diyeceksin. Fiyatların duracağı yok. :KK51: petrol , dolar arttıkça her şey etkileniyor. Eltin kaynin gittiği yerde çok mutlu olsun. O gece her şey her yerdeyken gelip evde naptiklarini unutmadim. :KK12:
Görümce de yapmıştır bir şey ...üzülme sakın.

Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?

Evet diyetle çok alakalı yine sorum
Rengi şahaneymiş bayıldım. Beyaz gibi tercih ederim , ben olsam.
Ne ajanı kaptanım menemen ajanı mı 😎😎
Şirinlerin ajanı, menemene teşvikten tutuklayacağım seni:sinirli:

Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?

Ben halıyı açık renk tercih ederdim. Evi daha ferah gösteriyor. Koltuk takımıni çok güzel secmissin tatlım. :super:

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE❤️❤️❤️
Hanımlar iyi pazarlar kimseler yok , herkes ailesiyle meşgul tabi ki. Lütfen kendinize de vakit ayırın. Adım tamamlamaya çalışın, 15 dk spor yapın. Kaçamak yapmayın. 2 kare bitter diyip geçmeyin hergün hergün yendiğinde olmuyor maalesef. Burda ortak bir amacımız var ve grup olarak hareket ediyoruz. Lütfen düzene ayak uyduralım.
Sonuç olarak yaptığımız herşey kendimize fayda sağlayacak. Kimse sizin yerinize spor ve diyet yapmayak bunu unutmayın❤️

fesang fesang
@Maviokur
@Migim
60kiloyum 60kiloyum
@Nefesimmmsin
Kinoalihatun Kinoalihatun
Hallederiz Hallederiz
@Kmsl Hnd
Amine Busra Amine Busra
💕💕💕💕
Tamam kaptanım💕
13 Mart 2022

Menüm

Sabah 08.00
Türk kahvesi ve su

Öğle 12.30

1 tabak menemen fesang fesang
3 wasa
8 zeytin
1 kk peynir

Ara 17.00
1 küçük muz 1 kaşık yulaf 5 kaşık ev yoğurdu

Akşam 20.00
1 Tavuk but
1/4 patates
Bol yeşil salata

bol bol su
@Zipzip- Kinoalihatun Kinoalihatun
Afiyet olsun canım😘
Afiyet olsun kinoam. Menemeni 4 kasıkta birakmak ayıptır lütfen dikkat ediniz büyük tabak yiyiniz
😀😀😀😀
Afiyet olsun canım, akşama biraz salata olsa çok iyi olurmuş. Sporun gayet güzel.
Sağol canım😘
Turşu yedim yazmayı unutmuşumo_O

Yerim pardon içerim seni :eğlence::eğlence::eğlence:
İçmişim dertliyim bir bilsen ben ne hâldeyim :KK75::KK75::KK75:
pastelfit pastelfit bu boza bizi bir yerlere alıp götürüyor bilgin olsun datlum. :cry:
Çok teşekkürler
t5122.gif

Üzülme bitanem birkaç ay sonra iyi ki almışız diyeceksin. Fiyatların duracağı yok. :KK51: petrol , dolar arttıkça her şey etkileniyor. Eltin kaynin gittiği yerde çok mutlu olsun. O gece her şey her yerdeyken gelip evde naptiklarini unutmadim. :KK12:
Görümce de yapmıştır bir şey ...üzülme sakın.
Üzülmüyorum da çocuğum onun çocuklarını çok seviyor sürekli onlarla görüşmek istiyor ona üzülüyorum. Amaaaan kardeş onlar barışırlar ben karışmıyorum🙈

Biricikim o gece eltimle kaynım en azından boya yaptılar az işe yaradilar, görümcem ve eşine sinir olmuştum.. neyse geçti gitti tatlı Elhanım benim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Rengi şahaneymiş bayıldım. Beyaz gibi tercih ederim , ben olsam.

Şirinlerin ajanı, menemene teşvikten tutuklayacağım seni:sinirli:
Ben de beyaz alacağım sanırım, önce şu koltuğun parasını hazmedeyim 🤣🤣

Tamam sustum daha menemen demeyeceğim kaptanım 🙈

İyi günlerde kullanın canım. Bence açık renk bir halı daha güzel durur. Hem koltuklarda koyu renk, boğmaz odayı.

İyi akşamlar yeşil takım güzel çiçeklerim
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Harika gidiyorsunuz, bence güzel bir haftasonu geride kaldı. Muhteşemsiniz. 🤩🤩🤩
Yarına hazır mıyız? Yalan makinasına gireceğiz biraz stres heyecan olacak. Merak etmeyin tartı size harika rakamlar gösterecek. Sonuç ne olursa olsun diyete devam ediyoruz. Pes etmek yok. 🤗

Cuma muhteşem olacak. :KK73::KK73::KK73:

Oo demek yeşilim🥰🥰🥰
63.3 canım. :KK60:yaş 26 olunca enerji tavan tabi :rolleyes::rolleyes:
Canım neden sordun :confused:
Yememiş içmemiş spor yapmışsın da merak ettim🤭 gözüm kaldı😍

iyi günlerde kullanın canım. ben koltukta renkli tercih ediyorum. odanın enerjisini pozitifleştiriyor.
herkesin zevki farklıdır tabi de, arkadaşlar halıyı açık renk al demişler ama bence kırmızılı ya da başka güzel canlı renkte desenli bir halı olabilir. odayı canlandırırdı.

koltuk koyu gri, halı da düz açık krem falan olursa odanın ortamı ofis ortamı gibi olur sanki. yani fazla ciddi. ama tabi sen bilirsin. ben ev eşyasında renklerden hoşlanırım 💕

Back
X