Hiç duymamıştım ama başka carem yokki :'(Patates dolaba girmemeli canim. Nişasta şekere dönüşüyor pisirince asparajine (kimyasala) yani zehir yiyorsun . Soğan patates sarımsak dolaba koyma asla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç duymamıştım ama başka carem yokki :'(Patates dolaba girmemeli canim. Nişasta şekere dönüşüyor pisirince asparajine (kimyasala) yani zehir yiyorsun . Soğan patates sarımsak dolaba koyma asla
Ben dhaa yeni geldim işten birde emlakciya uğradık anca kontratimizi aldık şükür olsun, şimdi acile çorba fln yapmam lazım acıkma sinyallerim başladı, sana afiyet olsun canım maşallah çok güzel menüMenüm
Kahvaltı 10:00
2 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
Ara 14:00 zencefilli tarçınlı süt 1 kupa
2 hurma 2 kuru kayısı
Ara 15:30 1 elma
Akşam 18:00 3 yemek kaşığı yeşil fasulye
2 kepçe mercimek çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
1 şişe maden suyu
3 litre su
Zipzip-
Elhan
Cordelia
_ASTRAL_
Adım 7400 evde belime koyucamAdım 7bin
Adım 7bin
Hayırlı olsunBen dhaa yeni geldim işten birde emlakciya uğradık anca kontratimizi aldık şükür olsun, şimdi acile çorba fln yapmam lazım acıkma sinyallerim başladı, sana afiyet olsun canım maşallah çok güzel menü
Amin canim sagolasin Allah razi olsunDoğum günü kutlu olsun, Allah bağışlasın çok açıklayıcı bir mesaj olmuşteşekkür ederim.insaallah cuma eksi olur.
Çok zorlma kendini oruç tut hep sevap kazanır hep zayıflarsinSallan yuvarlan yapıyoruz bir şeyler bebişkomsen nerelerdesin ya doğru düzgün görmüyorum
Canım başlangıcın hayırlı olsunCordelia ve tümmm arkadaşlar ilk Menümü yazayım ama bugün sıkıntılı bir menüm var malesef geçen hafta sözleşmiş olduğumuz bir makarna vardı onu yemek zorunda kaldım tabi bu artık son oldu
07.30 Filtre kahve
12.00 1 tabak kremalı mantarlı makarna
18.30 1 kepçe haşlama
1 kepçe karnabahar
1 kepçe kuru fasulye
3 adet cin biber
2 lt su
Bolca şekersiz açık çay
İnşallah yarın düzgün bir menüm olacak![]()
Valla ben bir ipin ucunu bırakırsam gerisi gelir lavinyam. Sen gayet iyisin biraz dinlen ama çok salmaÇok zorlma kendini oruç tut hep sevap kazanır hep zayıflarsinbende biraz ara vereyim dedim yaa kilom iyi yetiyir bana eğer gelirsem 57 hedefle gelcm
![]()
Afiyet olsun canimMenüm
Kahvaltı 10:00
2 dilim tam buğday ekmek
6 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
Ara 14:00 zencefilli tarçınlı süt 1 kupa
2 hurma 2 kuru kayısı
Ara 15:30 1 elma
Akşam 18:00 3 yemek kaşığı yeşil fasulye
2 kepçe mercimek çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
1 şişe maden suyu
3 litre su
Zipzip-
Elhan
Cordelia
_ASTRAL_
Afiyet olsun canimCordelia ve tümmm arkadaşlar ilk Menümü yazayım ama bugün sıkıntılı bir menüm var malesef geçen hafta sözleşmiş olduğumuz bir makarna vardı onu yemek zorunda kaldım tabi bu artık son oldu
07.30 Filtre kahve
12.00 1 tabak kremalı mantarlı makarna
18.30 1 kepçe haşlama
1 kepçe karnabahar
1 kepçe kuru fasulye
3 adet cin biber
2 lt su
Bolca şekersiz açık çay
İnşallah yarın düzgün bir menüm olacak![]()
Saol kuzumBen dhaa yeni geldim işten birde emlakciya uğradık anca kontratimizi aldık şükür olsun, şimdi acile çorba fln yapmam lazım acıkma sinyallerim başladı, sana afiyet olsun canım maşallah çok güzel menü
Saol tatlımAfiyet olsun canim![]()