- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 35
Münkün olduğunca öyle yapacağım ama işte gece yemeleri oluyorIyi aksamlar canim
Diyete uygun şeyler tercih edersin canim bozma moralini![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Münkün olduğunca öyle yapacağım ama işte gece yemeleri oluyorIyi aksamlar canim
Diyete uygun şeyler tercih edersin canim bozma moralini![]()
Evet güzel bir menü olacakAfiyet olsun canım sana güveniyorum. Yarın güzel bir menü bekliyoruz.![]()
Kucağımda kedi var yapmayın şunu.Su içiyor muyuzzzz @B O Z A
Başka serin yer yok mu canim evin içindeHiç duymamıştım ama başka carem yokki :'(
40 yılda 1 ben az yiyeyim dedim.karnabahar boldu akşamda baktım geç olmuş atıştırmalık yaptım. Sağol canım.Neden bu kadar az yedin kaptanim![]()
İyi akşamlar kızlar ne zaman diyete başlarsam eşim sabote ediyor yarın geliyormuş benim diyet yalan olacak![]()
Kız kilo aldın ya belki ısrar etmez yada ben yokken yedin benimle yemiyorsun mu derİyi akşamlar kızlar ne zaman diyete başlarsam eşim sabote ediyor yarın geliyormuş benim diyet yalan olacak![]()
Afiyet olsun canimMenü
Sabah
Eki Görüntüle 3025776
Öğle
Eki Görüntüle 3025777
Ara
Eki Görüntüle 3025778
Akşam
Eki Görüntüle 3025780
1 kepçe de çorba yedim
Ara(19:30)
2 hurma
Çay
Spor:
Eki Görüntüle 3025781
Zipzip-
Elhan
Cordelia
Kesin öyle dicek ben yokken yiyon ben gelince numaradan diyet yapma dicekKız kilo aldın ya belki ısrar etmez yada ben yokken yedin benimle yemiyorsun mu der![]()
Yok canım haftasonuKmsl Hnd canım hafta sonu adım attın mı?
Bende oyle yaaaMaalesef bende öyle oluyorum canım biri bana kilo vermişsin dedi mi ertesi gün saçma sapan yemeye başlıyorum o yüzden bu durumu aşmam lazım ama buraya geldiğimden beri kaçamak olayına hiç girmedim sanırım burası bana baya iyi geldi![]()
bana güvenememiştirKaptanım tebrik ederim değişiklik yapmadın mi keşke60kiloyum u alsaydın bu tarafa o çok verecek bu hafta
Su içiyor muyuzzzz @B O Z A