Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay hem de nasıl ramazandan ve çocukların sınavlarından önce de yerleşirsem bendeb iyisi yok düzen hastasıyım planın programim bozulmamalı çünkü kafamda oturuyor şuan her şey sırası ile çalışan bir kadın olunca da zaman alıyor ama güzel oluyor iyi ki vardiniz bu süreçte yazıp rahatladim ve yanımda olması gereken insanlar sormaz iken sizler hep sordunuz 🥺😢 teşekkür ederim herkese
Üzülme burası imtihan dünyası biliyorsun🥰 Annem bir süre başına bir şey gelmeyince panikler. Ne oluyor niye bir sıkıntı sorun yok Allah beni unuttu mu der😁😁 Hamdolsun bu sıkıntın da böylelikle geçmiş gitmiş olsun🥰

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE❤️❤️❤️
Hanımlar maalesef bu etabı Şirin Baba’ya kaptırdım. Ama modumuzu düşürmüyoruz çünkü hafta yeni başlıyor. Cuma gününe kadar vaktimiz var. Aynen devam ediyoruz. Bol bol su içelim hareket edelim. Kaçamak yapmayalım. Artık hepimiz, neler yapmamız ve yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Önce kendimiz için sonra da takımımız için, haftaiçi etabını en iyi şekilde bitirelim:KK68:

fesang fesang
@Maviokur
@Migim
Hallederiz Hallederiz
@Kinoalihatun
@60kiloyum
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Busra 17
:KK59::KK59::KK59::KK59:

Sabah
13.00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 küçük portakal
1 incecik dilim salam
1 kk peynir
Akşam 19.30
Yarım kase domates çorbası ( kaşarsız)
1 el boyutundan biraz geniş karnabahar pizzası yaptım( üstüne az yağlı kaşar , yeşil biber , kırmızı biber , tavuk füme koydum%2 yağlı olanlardan . Biraz susam attım ve jalepeno turşusu koydum )
Spor ip atladım 150 tane :) sporda çok bebek modundayım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Sabah
13.00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 küçük portakal
1 incecik dilim salam
1 kk peynir
Akşam 19.30
Yarım kase domates çorbası ( kaşarsız)
1 el boyutundan biraz geniş karnabahar pizzası yaptım( üstüne az yağlı kaşar , yeşil biber , kırmızı biber , tavuk füme koydum%2 yağlı olanlardan . Biraz susam attım ve jalepeno turşusu koydum )
Spor ip atladım 150 tane :) sporda çok bebek modundayım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım ❤️💙
Pek havalı bir menün var okurken keyif aldım :KK60:

Eklentiler

• E456D1D0-FFAC-4944-AB64-EE77140AF1D1.webp
    E456D1D0-FFAC-4944-AB64-EE77140AF1D1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 44
Back
X