- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Aminnn inşallahDarısı başına canım, en yakın zamanda yeşili goreceksin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallahDarısı başına canım, en yakın zamanda yeşili goreceksin inşallah
Ah kıyamam sanaHafta sonu temizlik yapacağım diye çok hor kullandım tombik bedenimi. Bir de sporları çifter çifter yapınca çok ağrım oldu. Regl de kapıda, o da etkiliyor.
Çok güzel bireyden mahrum kalıyorsun nerelisinŞırdan hiç yemedim ben ya bakayım bir Google'dan neymiş o
Bir yerden dengeledimFark ettim. Karnabahar kaşarlı ama domates çorbası kaşarsiz mesela
![]()
Mecbur sıradan alıntılıyorumBol alintili mesaja ne imocisi koyacağımi şaşırıyorum ben. Mesela birisine komik bir şey yazıyor diğerine üzüldüm falan gibi bir şey ...duygularim karışıyor
![]()
O neymiş kiBoyun uzatma hareketi yapacağım azıcık da
İşe yarıyorsa iyiHeee benim şeyler de havada kalıyor zaten malum artık hep havadaüstüme bol sweatshirt giyeceğim kaptanım
Baktım şimdi de.. o ne kız öyle? Eskişehirliyim ben, hamur işi aşığıyım yaniÇok güzel bireyden mahrum kalıyorsun nerelisin
Saol canımAh kıyamam sanaçok geçmiş olsun cicikuşum
İyi akşamlar Yıldızcımİyi akşamlar![]()
Çünkü sen çok tatlı bir cicikuşsun yarın inşallah bomba gibi kalkarsınSaol canımHiç gelemem böyle şeylere ben, yarın turp gibi olurum merak etme
![]()
Ben de hiç yemedim , her gördüğümde canım çekiyo. Çok severim işkembe falanÇok güzel bireyden mahrum kalıyorsun nerelisin
İşkembe de hiç yemedimBen de hiç yemedim , her gördüğümde canım çekiyo. Çok severim işkembe falan![]()
Hahahahha milli yemeğimizBaktım şimdi de.. o ne kız öyle? Eskişehirliyim ben, hamur işi aşığıyım yani
Zorlama kendini hayatım, temizlik yaptığın gün sadece adım tamamla meselaHafta sonu temizlik yapacağım diye çok hor kullandım tombik bedenimi. Bir de sporları çifter çifter yapınca çok ağrım oldu. Regl de kapıda, o da etkiliyor.
Ben de hiç yemedim , her gördüğümde canım çekiyo. Çok severim işkembe falan![]()
Toplaşıp gelin cağğğnım memleketimeİşkembe de hiç yemedimçok önyargım var
Hahahahha milli yemeğimiz
Bugün küçük kızım(3,5 yaşında)) şalgam içiyor
Anne acı su verir misin dedi
Kızım sen bir Adanalısın acıya dayanmalısın dedimm
Tamam anne dedi su içmeden bitirdi şalgamı![]()
İşkembe de hiç yemedimçok önyargım var
Ben içememHahahahha milli yemeğimiz
Bugün küçük kızım(3,5 yaşında)) şalgam içiyor
Anne acı su verir misin dedi
Kızım sen bir Adanalısın acıya dayanmalısın dedimm
Tamam anne dedi su içmeden bitirdi şalgamı![]()
Ah kaptanım ah spor yapamıyorum..Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim
Bende seninle ayni moddayim bu aralar
Afiyet olsun ablacim
Dun malzeme geliyor evden görebiliyorum 20 koli gelmis son 2 koli vardi 2 saat icinde
Kalmamis olabilir
Afiyet olsun kaptanim![]()
Bak şalgam da hiç içmedim. Ya diyorum size iştahsızım ben diyorumBen içemem![]()
Dolapta şalgam ve yeşil erik olsun uyuyamam mutlaka bitecekBen içemem![]()