- 8 Eylül 2016
- 103.359
- 438.265
- 898
- 36
İyi geceler canım bende gidiyosun sandımİyi geceler
Gecenin nobetcisi geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım bende gidiyosun sandımİyi geceler
Iyi gecelerİyi geceler
Antalya'dayiz canım. Taynim de oldu merkeze. Okulum normal okullara benzemiyor ama alıştım zamanla. Çıraklık ve Meslek Lisesi karışımı bir şey. Çırak öğrencilerim çoğunlukta. 18 saat dersim var o yüzden çok şikayet etmiyorum yoksa eğitim adına yerlerdeyiz.Baya uzak kaldım burdan ..
Nereye geçtiniz?
Ben yetişmeyi bıraktım şimdi gördügum mesaja yazıyorumKız bi susun yetişemiyorum, yeni sayfa açılıyo![]()
Tatlım tam gidiyordum Elifle sen geldin.Kız bi susun yetişemiyorum, yeni sayfa açılıyo![]()
Tatlım tam gidiyordum Elifle sen geldin.bir opucugunu almadan uyumam ki
![]()
Benim bugün akşam başım döndü, yemeye fırsatım olmamıştıBu Amaaaaan yine çok açım ya
Ben şimdi tamamlıyorumAaaaa adımı unuttum ben
İnşallah bi gün toplaşırızİstanbul'da olsam şimdiye hepinizi çoktan toplamıştım
Biraz gaz iyi olacak sanki![]()
Afiyet olsun canımSabah
Ikı yumurta omlet
Peynır
İki dilim ekmek
Çay
Öğlen
Kuruyemiş
Sütlü nescafe
Akşam
Yarım tabak izmir köfte
5 kasık bulgur
Bir kase yoğurt
Zipzip-
Hoşgeldin23.00 olmadan geldim![]()
İyi nöbetler canımHoş geldin canımben de son alıntıları okuyup yatayım diyordum. Yarın nöbet var erken gidiyorum okula.
![]()
İyi gecelerCümleten hayırlı geceler![]()
Allahım ben yapamadım yaaa
Afiyet olsun canım14 Mart
11.00 Smoothie
12.30 Sade Türk kahvesi
18.00 Yoğurtlu kabak yemeği, dört köfte
Bir litre detoks suyu, iki litreden fazla su
Dört tane farklı bitki çayı
Zipzip-
Cordelia
pastelfit
100 zıpzıp
Eki Görüntüle 3025888
AmiiinEvet bitanem cuma günü yesillendim
Darısı tüm kırmızı ibrelilerin başına![]()
Tatlım tam gidiyordum Elifle sen geldin.bir opucugunu almadan uyumam ki
![]()
Mesaj yarim gittiİyi geceler canım bende gidiyosun sandım![]()
Geçmiş olsun canımMesaj yarim gitti
Öksürük krizi tuttu beni, sabaha kadar ayaktayim gibi görünüyor. Bebekte öksürüp uyaniyor![]()
Geçmiş olsun canım yaa benim de öksürügum geçmedi 3 haftadır yarın sabah aile hekimine randevu aldımMesaj yarim gitti
Öksürük krizi tuttu beni, sabaha kadar ayaktayim gibi görünüyor. Bebekte öksürüp uyaniyor![]()
Evdeki ilaclari kullanmaya basladom haftasonu ama günden güne ilerliyor. Öksürük cok fena oldu. hem halsiz kalmaya başladim hemde uykusuz kalicam :'(Geçmiş olsun canım yaa benim de öksürügum geçmedi 3 haftadır yarın sabah aile hekimine randevu aldım
Teşekkür ederim kirmizi kaptanim. Dün adimlar eksik kaldi cok uzuldum gercektenGeçmiş olsun canım![]()
Olsun hayatım, sağlık olsunTeşekkür ederim kirmizi kaptanim. Dün adimlar eksik kaldi cok uzuldum gercekten