Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm
Sabah
3 dilim ekmek
Yarım tabak menemen
Cay
Ara
1 mandalina
Akşam
Az yagda kabak kavurması
Ayran
1 tane haşlanmış yumurta
Az önce dayanamadım biraz ekmek biraz nohut sulusu ayran diğer günler telafi edeceğim @ fesang @Zipzip-
Tam ağzım açıldı akşam ekmek yememiiiiiiis diyecektim ki gece ekmegini gördüm rahatladım 🤣

Benim 5 yasindaki dana da hâla kendi yemek yemeye, kendi giyinmeye alisamadi. Ve hâla ben pispisla uyutuyorum. Okulun rehber öğretmeni kendi yemesi konusunda tesvik etmemizi soyledi. Halbuki ben bir yıldır deniyorum ama o hep reddediyordu. Uykuyuda bu yaz kendi uyumasini saglayacagim artik. Yorulur uyur diye düşünüyorum 🤭
Seninle aynı yaşlarda çocuklarımız benim artı birim de var yalnız
2 yaşında oğlum , 5 yaşında kızım ,10 yaşında da büyük kızım var...
5 yaşındaki kızım biz ywdirsek hala yer..
Kreşte baya güzel yiyormuş ama ..
Evde bize yapıyor yapacağını..
Uyumasını Da illaki biz uyutuyoruz hep masal anlatarak 😕😕😕

Sabah karışık yedim biraz ama azar azar, öğlen bir yere davetliydim, yiyebileceğim sağlıklı şeylerden yedim kötü yanı tatlıda tutamadım kendimi, oradan gelince yürüyüş yaptım, akşamı da muz leblebi ayva ile kapattım, yarında bir yere davetliyim🤦‍♀️su içmeye çalışıyorum gruba katıldığımdan beri, ama benim için zor bir konu

Sabah karışık yedim biraz ama azar azar, öğlen bir yere davetliydim, yiyebileceğim sağlıklı şeylerden yedim kötü yanı tatlıda tutamadım kendimi, oradan gelince yürüyüş yaptım, akşamı da muz leblebi ayva ile kapattım, yarında bir yere davetliyim🤦‍♀️su içmeye çalışıyorum gruba katıldığımdan beri, ama benim için zor bir konu
Zamanla alışırsın canım, ilk günler ben de adapte olamamıştım. Yeter ki vazgeçme

@B O Z A Sana su içirir.

Valla iş bizde bitiyor. Ben bitiremedim. Hala yemeğini yedirip üstünü giydirip sallıyorum bazen. Çok yanlış yaptığımın farkindayim ama aşamadım bir türlü bunu. Umarım sen bir an önce halledersin canım
Benimki kardeşini kiskandigi icin sanki ona haksizlik oluyormuş gibi hissediyordum hep. Ama okulda kendi yemek yiyemedigi icin ogretmenleri yediriyormuş ve sanirim bu cocuklar arasinda soruna sebep oluyormuş. Rehberlik ogretmeni biraz farkli bir dille soyledi aslinda kirilmayayim diye dolandırdı lafı ama aşırı üzüldüm. O yüzden evde kendi yemesini teşvik etmeye çalışıyorum ama zaten yemekle işi yok. Yemek esnasinda hadi ye hadi hadi hadi... Bir yandan kardeşi bende kendim yicem diyor tabiki yiyemiyor yani hep bir kaos var :(

Uyutma konusunda hadi şimdi gece oldu git yat uyu hiç bi zaman demem. Ben annemden böyle şeyler hiç gormedim onun gibi olmam.
Giderim yanina otururum ninni soylerim sacini bacagini oksarim, masal okurum ya da anlatirim nasil isterse.. ama kendi dalmayi ogrenmesi gerek..

Ben ayağımda sallarken onun bir anda uyumasını izlemeyi çok seviyorum🙈🙈 aslında yatağına kendi yatsa 2 dk içinde uyuyor ama ben hep sallamak istiyorum 🙈🙈

Kızına maşallah günün kritigini yapmak çok tatlıymış
Annelerin çocukları hiç büyümüyor 😊😊
Benim de çok hoşuma gidiyor kızımla konuşmak..
Onun Odasına giriyoruz diğerleri evi yiksa da biz kapıyı kapatıp biraz konuşuyoruz 😊😊

Ben ayağımda sallarken onun bir anda uyumasını izlemeyi çok seviyorum🙈🙈 aslında yatağına kendi yatsa 2 dk içinde uyuyor ama ben hep sallamak istiyorum 🙈🙈

Kızına maşallah günün kritigini yapmak çok tatlıymış
Büyük kızım emmedigi icin 26 aylik olana kadar hep kucagimda uyuttum. Sonra hamile olduğum için gobegim onu rahatsiz edince koltuga yatardı ve hep pispisla uyudu. O uyudugu an büyük huzur dolardim. Cok zor uyuyan bir cocuktu..

Back
X