Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Büyük kızım emmedigi icin 26 aylik olana kadar hep kucagimda uyuttum. Sonra hamile olduğum için gobegim onu rahatsiz edince koltuga yatardı ve hep pispisla uyudu. O uyudugu an büyük huzur dolardim. Cok zor uyuyan bir cocuktu..
Ablam gibisin aynı. Ama büyüyünce çok keyifli gelecek inşallah

Seninle aynı yaşlarda çocuklarımız benim artı birim de var yalnız
2 yaşında oğlum , 5 yaşında kızım ,10 yaşında da büyük kızım var...
5 yaşındaki kızım biz ywdirsek hala yer..
Kreşte baya güzel yiyormuş ama ..
Evde bize yapıyor yapacağını..
Uyumasını Da illaki biz uyutuyoruz hep masal anlatarak 😕😕😕
Masal okuyarak uyutmak sorun değil aslinda benim için. Ben günlük 1 saat uykuya ayirabilirim yeterki kavgasiz gurultusuz uyusalar. Genelde yataga gelince konuşmak ister mesela ben biraz izin verip sonra konuşma zamani bitti sabah konuşacagiz şimdi uyku vakti diyerek ninni soyluyorum. Benim şuan 2 yaşındaki ile büyük sorunum var. O cok zor uyuyor. Emerken uyumayi kestim onda. Emdikten sonra yataginda uyutuyorum ama bazen 1 saati buluyor 🤦🏻‍♀️

Ablam gibisin aynı. Ama büyüyünce çok keyifli gelecek inşallah
Küçük dogdugundan beri tek duam şimdilik kavgalarina huysuzluklarina raziyim yeterki büyüyünce ergenlikten sonra cok cok iyi anlaşsinlar. Ne kardeşler var Allah korusun... Şuan mesela çok kiskaniyorlar birbirlerini büyüyünce de boyle olur diye cok korkuyorum

Helloooo.

Bayılırım yazın hep oradayım.

Hayır benim.nen Pendik'te sayılırım. Bana ne

Eşimin ailesi Anadolu. Ben avrupa

Hayırlı olsun canim.🥰

🤩🤪

Afiyet olsun. 💚

Afiyet olsun. 💚

Afiyet olsun.💚

İyi geceler.💚💙♥️💛

Hakkınızda hayırlı Neyse o olsun canım.❤️
Merhaba canım
pastelfit pastelfit bugünkü menü üstüne az önce sütlü az şekerli türk kahvesi içtim 😒
Afiyet olsun canım
Ben de yapamadım sporumu. Sağlık olsun.🤷‍♀️❤️
Ben şimdi bitirdim🤦‍♀️
Sadece 5 dk sonra ışıklar kapanır. 💡
Tamam
Kızlar yatıyorum. İyi Geceler iyi sohbetler. 💛♥️💙💚
İyi geceler canım 😍

Seninle aynı yaşlarda çocuklarımız benim artı birim de var yalnız
2 yaşında oğlum , 5 yaşında kızım ,10 yaşında da büyük kızım var...
5 yaşındaki kızım biz ywdirsek hala yer..
Kreşte baya güzel yiyormuş ama ..
Evde bize yapıyor yapacağını..
Uyumasını Da illaki biz uyutuyoruz hep masal anlatarak 😕😕😕
2 yaşındaki oglun nasil uyuyor. Diğerlerini uyuturken sorun olmuyor mu? Bizim ikisi ayni anda uyuyamadigi icin kaos oluyor

Masal okuyarak uyutmak sorun değil aslinda benim için. Ben günlük 1 saat uykuya ayirabilirim yeterki kavgasiz gurultusuz uyusalar. Genelde yataga gelince konuşmak ister mesela ben biraz izin verip sonra konuşma zamani bitti sabah konuşacagiz şimdi uyku vakti diyerek ninni soyluyorum. Benim şuan 2 yaşındaki ile büyük sorunum var. O cok zor uyuyor. Emerken uyumayi kestim onda. Emdikten sonra yataginda uyutuyorum ama bazen 1 saati buluyor 🤦🏻‍♀️
Ah ah uyku konusunda ben de çok sıkıntı cekiyorum küçükten..
Yarın Saat hamakta salliyoruz çok zor uyuyor ayakta sallanmak istemiyor hamak da artık küçük gelmeye başladı eşimle nasıl uyitacagiz diye kara kara düşünüyoruz

Küçük dogdugundan beri tek duam şimdilik kavgalarina huysuzluklarina raziyim yeterki büyüyünce ergenlikten sonra cok cok iyi anlaşsinlar. Ne kardeşler var Allah korusun... Şuan mesela çok kiskaniyorlar birbirlerini büyüyünce de boyle olur diye cok korkuyorum
Anlaşırlar tabi canım. Ablamın kızları da küçükken hep kavga ederlerdi. Şimdi birbirlerinin en iyi arkadaşı. Biri 17 biri 15 yaşında şahaneler

2 yaşındaki oglun nasil uyuyor. Diğerlerini uyuturken sorun olmuyor mu? Bizim ikisi ayni anda uyuyamadigi icin kaos oluyor
Sırayla uyutuyoruz büyük 10 da uyuyor ortanca 10 buçukta küçüğü sonra salamaya başlıyoruz onun da uyuması 11 i geçiyor

Şimdi ben de uyuyacağım artık sabah erken kalkıyorum 6 buçukta..
Iyi Geceler 🌺

Ah ah uyku konusunda ben de çok sıkıntı cekiyorum küçükten..
Yarın Saat hamakta salliyoruz çok zor uyuyor ayakta sallanmak istemiyor hamak da artık küçük gelmeye başladı eşimle nasıl uyitacagiz diye kara kara düşünüyoruz
Geçiş süreci gerçekten cok zor hayirlisiyla temel şeyleri halledebilsek. Benimde emzirmeyi biraktirma, tuvalet egitimi kafamda büyüyor..

Anlaşırlar tabi canım. Ablamın kızları da küçükken hep kavga ederlerdi. Şimdi birbirlerinin en iyi arkadaşı. Biri 17 biri 15 yaşında şahaneler
Ayy inşallah ya. Tabiki ufak tefek kavgalarda olur ama daha kötüsü olmasin. Ay benim kiz 17 olsa ben 40 olacağım 🙊🙈😅😅

Sırayla uyutuyoruz büyük 10 da uyuyor ortanca 10 buçukta küçüğü sonra salamaya başlıyoruz onun da uyuması 11 i geçiyor

Şimdi ben de uyuyacağım artık sabah erken kalkıyorum 6 buçukta..
Iyi Geceler 🌺
İyi geceler inşallah hepimiz guzel bit duzen kurariz bu yaz miniklerle de

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 9.30
1 krep
1 d süzme peynir
1 tk acuka

Ara 11.30
Protein bar

Akşam 16.40
1 kase tarhana
Yarım h tavukgöğsü