- 7 Temmuz 2019
- 414
- 1.290
- 113
- 30
Geçmiş olsun canım neyin var ???Aile hekimine gidip geldim 4 kutu ilac verdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım neyin var ???Aile hekimine gidip geldim 4 kutu ilac verdi![]()
Şifa olsun canımAile hekimine gidip geldim 4 kutu ilac verdi![]()
Sagol canim 3 haftadir gecmeyen bir öksürüğüm vardı artik gideyim dedimGeçmiş olsun canım neyin var ???
Sagol ablacim şimdi kullanmaya başlayacağımŞifa olsun canımİhmal etmeden içiyorsun
![]()
Geçmiş olsun canım hayırdır kötü birşey yoktur umarımAile hekimine gidip geldim 4 kutu ilac verdi![]()
Çok geçmiş olsunSagol canim 3 haftadir gecmeyen bir öksürüğüm vardı artik gideyim dedim![]()
Geçmiş olsun canım.Sagol canim 3 haftadir gecmeyen bir öksürüğüm vardı artik gideyim dedim![]()
İlaçların iyi gelsin inşallah canım şifa olsunSagol canim 3 haftadir gecmeyen bir öksürüğüm vardı artik gideyim dedim![]()
İnşallah canımKilo göstergem tam sınırda insallah bu hafta biraz yeşile kayar![]()
Günaydın.Günaydın kızlar![]()
Günaydın canım.Günaydın. Hiç iştahım kalmadi, bunu firsata cevirmeliyim
Neyin varmış?Aile hekimine gidip geldim 4 kutu ilac verdi![]()
Afiyet olsunkahvaltımı yaptım![]()
Kahve içtim su içtim çay içtimKahvaltı yapmadın mı?
Mantıklı. Ben de durabilirdim ama şimdi yemek istedim. Ne kadar geç yersek o kadar iyiKahve içtim su içtim çay içtim
İlk öğünü 11.55 de yapacağım![]()
Hayrola sıkıntı neAile hekimine gidip geldim 4 kutu ilac verdi![]()