- Emoji Skoru
- 5.651
- Puanlar
- 88
Yok canım ödül vermeyeceğim Allah izin verirse.C
Cuma günü ödülün olsun o zaman kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ödül vermeyeceğim Allah izin verirse.C
Cuma günü ödülün olsun o zaman kuzum![]()
Bu grupta herkes menemeni 3-4 kaşık yiyor bu durumdan çok rahatsızımÇok severim ama çok güzel yapılırsaMMM . Açımm
![]()
Sen de seviyorsun galibaBu grupta herkes menemeni 3-4 kaşık yiyor bu durumdan çok rahatsızımbüyük tabak yenmeli hatta iki tabak
![]()
Doğrusu o aslında iki taraf da almazsa iyi oluyor.Anladım.ben özellikle eşime fırsat vermeyeyim diye de elime almıyorum.o da almıyor. Düşünsene ikimizin elinde tel, itici geliyor bana.![]()

Sevmek ne kelime kız, menemen benim bebeğimSen de seviyorsun galiba![]()

Böyle şeyler dememeliyizGözleme muhabbeti beni fena yaptıhaftaya hem kaşarlı domatesli sucuklu hem de kıymalı yapicam yufka alıp
Teşekkürler bence de. Yoksa normallesirDoğrusu o aslında iki taraf da almazsa iyi oluyor.siz iyi yapıyorsunuz.
![]()
Şiddet yoooookkkBöyle şeyler dememeliyiz![]()

Sen olayı kaçırmışsın güzelim . Geçen gün ben 1 tabak Menemen yedimBu grupta herkes menemeni 3-4 kaşık yiyor bu durumdan çok rahatsızımbüyük tabak yenmeli hatta iki tabak
![]()
El şakası tadindaŞiddet yoooookkk![]()
Offf afiyet olsun be ŞirammSen olayı kaçırmışsın güzelim . Geçen gün ben 1 tabak Menemen yedim![]()
Heee enseye tokat yaniEl şakası tadinda![]()
Teşekkür ederim kuzucumOfff afiyet olsun be Şiramm![]()
İnşallah daha da aşağısını görürsünBen haftaya en az 87,5 u görmezsem ödül yapmayacağım![]()
İyi geceler canımHadi cümleten iyi geceler kızlar. Özellikle Yeşil takim sizi motive ediyor olucam inşaallah bu hafta.
Harika bir hafta sonu olsun . Allah rahatlık versin![]()
Sağol canımTeşekkür ederiz,çok geçmiş olsun. Allah şifa versin![]()
İyi geceler canımHadi cümleten iyi geceler kızlar. Özellikle Yeşil takim sizi motive ediyor olucam inşaallah bu hafta.
Harika bir hafta sonu olsun . Allah rahatlık versin![]()